![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
Konu Arşivi Bu Bölüm Arşiv Bölümüdür. Geçmiş Konuları Bulabilirsiniz. |
Anketimiz: Volkan Şen alınmalımı? | |||
Evet alınmalı | ![]() ![]() ![]() ![]() | 35 | 83,33% |
Hayır alınmamalı | ![]() ![]() ![]() ![]() | 7 | 16,67% |
Katılımcı sayısı: 42. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #2 | ||
Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bence kızacak bir durum yok kadroya girmeleri çok zordu geleceğimiz daha sağlam bence tecrübe kazanmaları hem onlar hemde takım icin faydalı olacaktır. | ||
![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kiralanıp Tecrübe Kazanmaları Açısından İyi olmuş
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
![]() |
![]() | #6 | ||
DiYaRıN KaRTaLı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | kiralanmış ne var bunda neden altında art niyet aranıyor bu basın nedne bizimle uğraşıyor | ||
![]() |
![]() | #7 | ||
jet Lee'm... ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() | Haber ne kadar art niyetli... Emre'yi muhtemelen Rıza hoca istemedi. Öyle duymuştum, doğru olabilir Antep işi. Benim de çok şeyler beklediğim biri olmasına karşın, oldukça ağır. Beşiktaş'ta oynayabilmesi de zor...
__________________ . .. ... ..... Aslolan Hayattır. Hayatta BEŞİKTAŞ. | ||
![]() |
![]() | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2009
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | . emre özkan beşiktaş için ilerde çok yararı olabilecek bi oyuncu kiralanması bi bakımdan iyi olmuş aama satılmasına tamamen karşıyım gecen sezon bi iki maçta oynadı ve performansndan herkes memnun kaldı bunuda mustafa denizli dile getiriyo zaten ondan sorun yok ama tekrar söylüyorm gönderilmesine tamamen karşıyım.!
__________________ ![]() Stephanie.alanis ^^ BEşiktaŞk.. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |