![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
Konu Arşivi Bu Bölüm Arşiv Bölümüdür. Geçmiş Konuları Bulabilirsiniz. |
Anketimiz: Volkan Şen alınmalımı? | |||
Evet alınmalı | ![]() ![]() ![]() ![]() | 35 | 83,33% |
Hayır alınmamalı | ![]() ![]() ![]() ![]() | 7 | 16,67% |
Katılımcı sayısı: 42. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yuhh be listede bir xavi iniesta ve fabregas eksikdi
__________________ Basta bir büyük yoksa kardeslerin arasinda kavga vardir Kavga Varsa Kan Vardir Kan Varsa Ölüm Vardir Ölüm Varsa Silah Vardir Silah Varsa Para Vardir Para Varsa Güc Vardir Gücün Oldugu Yerde....Savas Vardir | ||
![]() |
![]() | #3 | ||
xXx__I_løvε_Чøu_ƒøЯ_ƒЯεε__xXx ![]() Üyelik tarihi: Dec 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | eklerz onlarıda sorun yok her kafadan bır ses cıkıo ztn ![]() | ||
![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2009 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() ![]() | Aldığımız adam takıma ne zaman alışacak.. Sanırım geç kalmaya başladık. Ayrıca gördüğüm kadarı ile zapo' dan sonra delgado ve bobo dan da kontenjan açılacak iki çok kaliteli isim alsak süper olur. Barış kupasında kötü oynamadık takım düzeni iyi ama Nobre' den tam kapasite yararlanmak için süper pasör lazım. Adam çok akıllı iyi yerlere kaçıyor fakat iyi paslar gelmiyor. Mesela hatırlarsınız Ailton bize gelmeden Almanya gol kralı olmuştu. Fakat kanatlardan iyi orta yapamadık veya onu top ile iyi buluşturamadık o yüzden eridi gitti. Golcü alırken ona iyi asist yapabilecek futbolcuyada sahip olmak gerekiyor bilmem yanılıyormuyum?
__________________ ![]() Türk gibi yaşar, gerekirse Türk gibi ölmesini bilirim. Ne bebek katilleri, ne yobazlar Ülkemi bölemeyecek. Kan kırmızısı gökler, beni yakın sona doğru çekiyor. Kanımın son damlasına kadar savaşmaya hazırım. Savaşarak batacağım. | ||
![]() |
![]() | #6 | ||
Ölüme Kadar Besiktas ![]() Üyelik tarihi: Jul 2009 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Bencede gec kalmaya basladik,Yönetim transfer zamani daha var diye agirdan aliyor ama adam seneyemi alisacak takima,Avrupadaki takimlarin 100% 80i kampa baslarken transferi bitiriyor,hadi yönetim aceleeee bizi Sevindirin artik:-) | ||
![]() |
![]() | #7 | ||
fanatik kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Çifte kupa şampiyonu olmuş bir takımız, şampiyonlar ligine direkt katılıyoruz halen transfer yapamadık en önemli bölgeye.Keşke bu oyunculardan biri gelse ama yönetim eline yüzüne bulaştıracak yine büyük ihtimalle şu anki gidişat onu gösteriyor. | ||
![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Arjantin ligi durdurulmuş sanırım takımlar futbolculara paraları ödeyemediği için. Riquelme uygun paraya alınabilir. 31 yaşında. Son form ve sakatılık durumunu bilmiyorum ama Barca ve Villarreal'deki iyi oyunuyla hatırlıyorum.
__________________ Beşiktaş sen bizim herşeyimizsin!... | ||
![]() |
![]() | #10 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | futbolu bırakmış figo yu bile istediniz ya ne diyim beyler maçı isim değil yüreği ile oynayan emek veren mücadele eden kazanıyor . konuyu açan vatandaş sana zahmet bu adamların hangi bölgede oynadıklarını doğru düzgün öğren yaşlarını öğren ve MALİYETLERİNİ ÇIKAR ondan sonra yönetime emret . | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |