![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
Konu Arşivi Bu Bölüm Arşiv Bölümüdür. Geçmiş Konuları Bulabilirsiniz. |
Anketimiz: Volkan Şen alınmalımı? | |||
Evet alınmalı | ![]() ![]() ![]() ![]() | 35 | 83,33% |
Hayır alınmamalı | ![]() ![]() ![]() ![]() | 7 | 16,67% |
Katılımcı sayısı: 42. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #1 | |||
Beşiktaş'Lı oLunmaz...Beşiktaş'Lı doğuLur.. ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
yaa arkadaş sen neden hep muhalefet yapıorsun her konuya.Tamam akla uygun konular ve haberler olmayabilir ama hep muhalefet hep muhalefetsin.Deniz Baykal'ın yerinde Mecliste olsan harbi hükümete iyi kafa tutarsın sen ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ Bir Kez oLsun gözLerime Bakmadın..Nedense Sen Beni hiç takmadın... ![]() | |||
![]() |
![]() | #2 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |||
![]() |
![]() | #3 | ||
izmirli kartal ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | deco hem yıldız hem de işi iyi yapıyor beşiktaşımıza yakışır hemde ses getirir forma satışlarını bayağı bi hareketlendirir. diye düsünüyorum.
__________________ ![]() dünyaya bırakır ölmez bi eser, gün gelir Zübeyr'i bağrına basar, benim sadık yarim KARA TOPRAKTIR... | ||
![]() |
![]() | #5 | ||
DiYaRıN KaRTaLı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | verdiğin isimlerin hepsi 10 numara değil | ||
![]() |
![]() | #6 | ||
Beşiktaş'Lı oLunmaz...Beşiktaş'Lı doğuLur.. ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Arkadaşım herşey maliyet değildir.Maliyetten bahsediyon al sana maliyet sivasspor C.L. ye gidemeyecek gelecek gelir 10 M $ + Topuz a bir ton para vermeyi düşünüyordun + yeni transfer yapmayı düşünüyorsun 5 yada 6 m € ya = eder sana nerden baksan 18 ila 20 m $.. Senin maliyet hesabına göre benim düşündüğüm hesap bu bu paraya süper birini alırsın.Ayrıca bir adam bonservisle alır 2ncisini de kiralarsın..Haksızmıyım ?(senin maliyeti hesapla dediğine göre bu hesap)
__________________ Bir Kez oLsun gözLerime Bakmadın..Nedense Sen Beni hiç takmadın... ![]() | ||
![]() |
![]() | #7 | ||
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Arkadaş belki Figo'nun futbolu bıraktıgını bilmiyor yada unutmuş olabilir boşwer ![]() ![]()
__________________ Bir Kez oLsun gözLerime Bakmadın..Nedense Sen Beni hiç takmadın... ![]() | ||
![]() |
![]() | #8 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() ![]() Elano ile başından beri gs ilgileniyodu sadece , bence renkli medya bilerek gs nin rakiplerinin taraftarlarını çileden çıkarmak yönetimlerine saldırtmak amaçlı olarak elano yu elimizden kaçırmışız gibi hava yarattılar. İşin ilginci bizim bjk taraftarımız kadar gazetelerin her yazdığı habere ve rakibin yaptığı her transferde gaza gelip yönetimine ver yansın eden taraftar görmedim azıcık sakin ve sabırlı olmak lazım bence . | |||
![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Deco, Riquelme gibi isimler kesinlikle takımımıza kazandırabilir, oyuncuya verilecek para da dahil (3 yıllık yaparlar sözleşmeyi onlar) 20 milyon €'ya kıyarsan bu iki adamı da alırsın...28 yaşın altında olan adamları ise almamız çok zordur, paraya kıysan da fayda etmeyebilir... | ||
![]() |
![]() | #10 | |||
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
Bende senin gibi sabur sabır diyordum ama ne zamana kadar sabır haftaya ligler başlıyor Delgado'nun sözleşmesi ne zaman dondurulacak ne zaman adam alacaklar alınacak adam nezaman ve nasıl uyum sağlayacak işte sorun burada.Arkadaşlarımız ve taraftarımız Parası pulu olmayan Gs'nin bile Elano gibi bir adamı getirmesi sabırların taşmasına neden oldu.Ben zaten artık transfer beklemiyorum ama inşallah ben yanılmış olurum.Süper kupaya ve lige konsantre olmanın vakti geldi.Bu sene 4-5 takım güçlendi 3 büyüklerden hariç.Çok çetin geçecek gibi bu sezon.İnşallal çok iyi bir sezon geçiririz...
__________________ Bir Kez oLsun gözLerime Bakmadın..Nedense Sen Beni hiç takmadın... ![]() | |||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |