![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
Konu Arşivi Bu Bölüm Arşiv Bölümüdür. Geçmiş Konuları Bulabilirsiniz. |
Anketimiz: Volkan Şen alınmalımı? | |||
Evet alınmalı | ![]() ![]() ![]() ![]() | 35 | 83,33% |
Hayır alınmamalı | ![]() ![]() ![]() ![]() | 7 | 16,67% |
Katılımcı sayısı: 42. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #1581 | ||
ﻻ мυяâт ![]() Üyelik tarihi: Sep 2008
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | bide linconi derdi çıktı başımıza yaw
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
|
![]() | #1582 | ||
xXx__I_løvε_Чøu_ƒøЯ_ƒЯεε__xXx ![]() Üyelik tarihi: Dec 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yapcak haber bulamadıkca bjk ile ugrasıosnz kolpa basın | ||
![]() |
![]() | #1583 | ||
jet Lee'm... ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() | haber1903'teki röportajını dinleyin. Ses tonu çok etkileyici ![]() Hoşgelmiş Beşiktaşımıza, inşallah formayı terletir ve başarılı olur.
__________________ . .. ... ..... Aslolan Hayattır. Hayatta BEŞİKTAŞ. | ||
![]() |
![]() | #1584 | ||
forumun heavy metalcisi ![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | antipati duyuyorum..hayatta düzelmez..!
__________________ Mağrur ve Zamansız Gidişlere Mütevazi Suskunluğum Var..! | ||
![]() |
![]() | #1586 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | batuhan karadeniz'de geldiği noktayı hazmedememe gibi bir sorunun olduğu sanırım kimsenin tartışmayacağı bir gerçektir, etrafındaki akıl hocaları tarafından yanlış yönlendirildiği kanısındayım, profesyonel eli değmesi gerekiyor, sözüm ona abilerle bu işler bir yere kadar gidebiliyor, üst düzey bir oyuncu olabilmenin kriterleri arasında yetenek olduğu kadar akıllı bir davranış biçimi de vardır, oyuncu akıllı olmalı, her sözünde, her davranışında, öncelikle sempatik gelebilmeyi öğrenmek şart, aslında bu tüm kulüp yöneticilerinin de bilmesi gereken bir şey, öncelikle kamuoyuna sempatik gelebilmeyi öğrenebilmek, bu şart, olmazsa olmaz, ne yazıkki b.karadeniz kariyerinin ilk yılında bunu beceremedi, hem de sınırları da aşarak, bunlar olayın bir boyutu, diğer boyutundaysa b.karadeniz bana göre inanılmaz özelliklere sahip, öncelikle zaten fiziğiyle bir adım öne çıkan, her takımın sahip olmak isteyeceği türden, onu hep şu anki ibrahimoviç'in yerine koyarım, çünkü yukarıda söylediğim gibi profesyonel bir destek ve iyi bir eksik giderme süreciyle bir kaç yıl içerisinde avrupa'da hatrı sayılır bir kulübün yıldızı haline gelebilecek özelliklere sahip, zaten kamuoyunda bu kadar irdelenmesinin ana nedeni de bu, yani hakikaten büyük oyuncu olabilecek kapasiteye sahip olması, şimdi bu durumda sadece çıkan haberlere gönderme yapıp "bu çocuğu bitirmek istiyorlar" demenin ya da denizli'ye gençlere önem vermiyor diye verip veriştirmenin manası yok, oyuncu da biraz akıllı olmasını bilmeli, yerine göre davranmasını, küçük dağları ben yarattım havasına gerek yok, cin olmadan adam çarpmanın da...hala onun hakkındaki olumlu büğyük düşüncelerimi koruyorum, umarım öyle olur, yoksa kendisinden başka kimse kaybetmez... | ||
![]() |
![]() | #1587 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2009 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | valla imza atmadan inanmamda şayet bu adam alınırsa türkiyede yeri göğü oynatır bunu garanti ederim müthiş bir oyuncu...ama alacak yönetim nerde...öncelikle ocakta bu oyuncuları alabilcek yönetimi transfer etmemiz lazım bizim arkadaşlar | ||
![]() |
![]() | #1589 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2009 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Sivas Şampiyonlar Ligine katılamadığı için artı olarak Beşiktaş kasasına 5 miyon £ koydu.Bu dönemde iyi futbolcu alamazsak birdaha ki sefere imkansız. Konu Tedbunndy tarafından (04-08-2009 Saat 22:56 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |