![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
Konu Arşivi Bu Bölüm Arşiv Bölümüdür. Geçmiş Konuları Bulabilirsiniz. |
Anketimiz: Volkan Şen alınmalımı? | |||
Evet alınmalı | ![]() ![]() ![]() ![]() | 35 | 83,33% |
Hayır alınmamalı | ![]() ![]() ![]() ![]() | 7 | 16,67% |
Katılımcı sayısı: 42. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #2 | ||
Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | haberın yalan oldugu ortada da haber1903 yaptıgı roportajda bana yalan geldı. | ||
![]() |
![]() | #3 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | aferim size düpe düz yalan olduğu belli olan renkli basının lincon ile ilgileniyor haberine inanıyorsunuz ama bir bjk sitesinin yaptığı habere inanmıyorsunuz , aferim devam edin bu yolda . Konu _Blackseagless_ tarafından (31-07-2009 Saat 13:15 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
![]() | #4 | |||
Tecrübe Puanı: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
arkadasım her yazılan mesaja bır elestiri yapıyorsun varsa konuyla ılgılı gorusun konuya yaz ters dusen bır konu varsada duzgun bı sekılde yaz kalkıpta sıvrı sıvrı acıklamalar yapıp gergınlık yaratma. bende ınanmıyorum bu habere sen dedın dıyemı ınanayım sımdı ? aferım devam edın falan demıssın bence sen bu sekılde devam etme ![]() | |||
![]() |
![]() | #5 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Oldu olacak konulara ne yazacağımada siz karar verin modlar olarak bana mail atın şu yorumları yap diye bende onu yazayım . renkli medyanın yazdığı yalan habere inanıp bjk sitelerinin yaptığı haberlere inanmayan zihniyeti eleştiririm kimse karışamaz hiç olmazsa Beşiktaşa , yönetimine veya ona buna küfretmiyorum hakaret etmiyorum . Bana uyarı yapacağınıza küfür edenlere hakaret edenlere uyarı yapın . gerçi her nedense Beşiktaş yönetimine küfredenler hakaret edenler kıymetli adam oluyor biz tukaka oluyoruz neyse konuyu uzatmayalım . | |||
![]() |
![]() | #6 | |||
Tecrübe Puanı: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
arkadasım sen benım yazdıklarımı bır defa daha duzgun oku hatta dur ben senın ıcın altını da cızeyım arkadasım her yazılan mesaja bır elestiri yapıyorsun varsa konuyla ılgılı gorusun konuya yaz ters dusen bır konu varsada duzgun bı sekılde yaz kalkıpta sıvrı sıvrı acıklamalar yapıp gergınlık yaratma. bende ınanmıyorum bu habere sen dedın dıyemı ınanayım sımdı ? aferım devam edın falan demıssın bence sen bu sekılde devam etme ![]() bız kufur edenlere de uyarı yapıyoruz kalkıpta bana işimi öğretmeye çalışma varsa böyle bir arzun istekte bulun değerlendirelim | |||
![]() |
![]() | #7 | ||
ยŦยк ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |