![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |||||||
| Konu Arşivi Bu Bölüm Arşiv Bölümüdür. Geçmiş Konuları Bulabilirsiniz. |
| Anketimiz: Volkan Şen alınmalımı? | |||
| Evet alınmalı | | 35 | 83,33% |
| Hayır alınmamalı | | 7 | 16,67% |
| Katılımcı sayısı: 42. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |
| | #1 | ||
| Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ınanmıyor dıyemı garip arkadasım ? | ||
| |
| | #2 | ||
| ยŦยк ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Düşman olmak falan değil yaf Söylediğin benim garibime gitmedi Kolpa medya bir haber sıkıyor Herkes eyvah..yönetim yeter..nasıl insansınız..lincoln ün işi ne diyor yalanlama gelince bu haberda yalandır..kesin aldık kahretsin.. Yalanlama gelmese kızarlar Bir yönetimden çıkmıyor kimsede şu haberin kolpa oldugunu söylemiyor diye Bazen anlayamıyorum birşeyleri | ||
| |
| | #3 | ||
| Beşiktaş'Lı oLunmaz...Beşiktaş'Lı doğuLur.. ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | ben lincoln le ilgilendiğimize inanıyorum.Çünkü Boşta adam ve sorunlu..Senelerdir bize sorunlu futbolcu gelmiştir ve taraftarımızı mest etmiştir her şeyiyle..yönetim zaten bonservis bedeli fazla olmayan futbolcu arıyor ee lincoln'de boşta bide 2 hafta kaldı ligin başlamasına bu saatten sonra yeni transfer ne zaman yapacaklar ne zaman takımla idman yapacak ülkeye ve lige alışacak.Ne zaman uyum sağlayacak.Lincoln türkiyeyi bildigi tanıdıgı için bence bu transferin gerçekleşmemesi için hiç bir engel yok.Sadece iş Delgado'nun sözleşmesinin dondurulmasına kalır...
__________________ Bir Kez oLsun gözLerime Bakmadın..Nedense Sen Beni hiç takmadın... | ||
| |
| | #4 | ||
| Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | anlıyorsan sorun yok ona gore yorum yaparsın bundan sonra o zaman ![]() | ||
| |
| | #5 | ||
| Deivson Rogerio Da Silva_BoBo ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | inanmak istiyorum | ||
| |
| | #6 | ||
| Beşiktaş'Lı oLunmaz...Beşiktaş'Lı doğuLur.. ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | sen bana inan alev bize sorunlu adam lazım başkası iş yapmıor ![]() ![]() ![]()
__________________ Bir Kez oLsun gözLerime Bakmadın..Nedense Sen Beni hiç takmadın... | ||
| |
| | #7 | ||
| david silva ![]() Üyelik tarihi: Jun 2009
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
__________________ TO LİVE İS TO DİE... | ||
| |
| | #8 | ||
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | yap alev yap ![]() ![]() ![]()
| |
| | #9 | ||
| fanatik kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Lincoln ile ilgilenmiyoruz bu belli..Habere gelince bence haber1903 yalan haber yapmaz, kartalhaber ile karıştırmayın.Bu zamana kadar yalan haber yaptıklarını görmedim.Beşiktaşımızı hiç olmasa kartalhaber gibi devamlı yalan haberlerle yerden yere vurmuyorlar. | ||
| |
| | #10 | ||
| ﻻ мυяâт ![]() Üyelik tarihi: Sep 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | napak linconiyi kim alır onu hem yalan haber işte kanıtlandı ![]()
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |