![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
Konu Arşivi Bu Bölüm Arşiv Bölümüdür. Geçmiş Konuları Bulabilirsiniz. |
Anketimiz: Volkan Şen alınmalımı? | |||
Evet alınmalı | ![]() ![]() ![]() ![]() | 35 | 83,33% |
Hayır alınmamalı | ![]() ![]() ![]() ![]() | 7 | 16,67% |
Katılımcı sayısı: 42. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #1722 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | sağlık olsun | ||
![]() |
![]() | #1723 | ||
B3ŞİKT@ŞK ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff ff
__________________ T3QİN | ||
![]() |
![]() | #1726 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kendi kendine polemik yaratmış deyus.
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
![]() |
![]() | #1727 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() ![]() | nelere kaldık ya 90dan 2000li yılların başına kadar geçen sürede beşiktaş çok üst bir kesimdi yılların geçmesi sadece beşiktaşımızı geriye götürdü . 90lı yıllardan 2000li yılların başına kadar ne oyuncular geldi geçti hiç birine boşuna alındı veya niye geliyor bunlara kaldık diye birşey dedik mi çok üzülüyorum bir beşiktaşlı olarak bunları duymaktan bıktım. gordon-higuen-diatta ve diğerleri yönetimde ki bu vizyonsuzluk gençlere verilen önem millet noluyoruz burası beşiktaş kulübü herkes kendine dikkat etmeli bu taraftarın önünde olmak kolay iş değil..
__________________ ![]() | ||
![]() |
![]() | #1728 | ||
adige ![]() Üyelik tarihi: Jun 2009
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | oh be duyduğum en güzel haberlerden biri
__________________ İstanbul | ||
![]() |
![]() | #1729 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 37 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bencede yunus bu adam bu saatten sonra eskisi kadar form tutamaz | ||
![]() |
![]() | #1730 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | bundan 2 yıl önce yıldıray gibi oyuncuyu kadroda görmeyi çok isterdim ama eskidin be yıldıray
__________________ Ne vardı herkez TÜRK'üm diyebilseydi... Kardeşlerinle yanyana değilde karşı karşıya gelmek işte asıl bu beni üzüyor... Biz yemin ettik bir kere bayrağımız her zaman her yerde edirneden karsa dalgalanacak... kusura bakmayın kardeşler bu yolda ant içtik şehitlik şerbetini içmeyi kabul ettik... ![]() | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |