![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
Konu Arşivi Bu Bölüm Arşiv Bölümüdür. Geçmiş Konuları Bulabilirsiniz. |
Anketimiz: Volkan Şen alınmalımı? | |||
Evet alınmalı | ![]() ![]() ![]() ![]() | 35 | 83,33% |
Hayır alınmamalı | ![]() ![]() ![]() ![]() | 7 | 16,67% |
Katılımcı sayısı: 42. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #1 | ||
Deivson Rogerio Da Silva_BoBo ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | daha neler ya hangi manyak yapmış bu haberi | ||
![]() |
![]() | #2 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
Portekizli futbolcu, takımı Chelsea’den ayrılacağını açıkladıktan sonra Galatasaray’da dahil olmak üzere bir sürü takımdan transfer teklifi almıştı. Hatta Galatasaray, Rijkaard’ın etkisiyle bu işe oldu gözüyle bakıyordu fakat Deco, gönlündeki takımın İnter olduğunu açıkladı. Chelsea’de mutlu olmadığını ifade eden Deco, eski hocası José Mourinho ile görüşerek İnter ile anlaşmak istediğini belirtti.Bunun üzerine kulubüne baskı yapan Deco,İnter'inde mevcut teklifini biraz arttırmasını istedi.Moratti dün yaptığı açıklamada ''Hocamız bazı eski oyuncularını ortasaha için istedi.Bizde isimleri listemize aldık.'' dedi. | ||
![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2009
Tecrübe Puanı: 17 ![]() |
Dos Santos transferine Delgado kilidi. Beşiktaş`ın, yabancı transferinde Meksikalı oyuncu Dos Santos ile ilgili olarak girişimlere başladığını gece yarısı sizlere duyurmuştuk. Şu an için bu oyuncunun transferinde gelişmelerin çok olumlu olduğunu ve de oyuncu ile her konuda anlaşmaya varıldığını belirtelim. Fakat madalyonun birde diğer yüzü var. Transferin sonuçlanmasında tek engel Delgado`nun tutumu. Delgado, Dos Santos transferinde yönetimin başını ağrıtmaya devam ediyor. Delgado ikna edildiği an Meksikalı oyuncuyla sözleşmenin resmiyete döküleceği belirtiliyor. -Murat AKDOĞAN / HABER1903- not: bu bir sasirtma olabilir cünkü mustafa hoca Deco'yu istiyor. insallah dos santos gelir delgado artik gitsin bi daha da gelmesin ![]() | ||
![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Delgado Kaptalığını yap dondur sözleşmeni eziyet etme daha fazla | ||
![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2009 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | yonetim ici beceremedi sucu delgadoya atiyor ...ya alin decoyu rahatlayalim
__________________ Kosovali caki cilgin besiktasli | ||
![]() |
![]() | #10 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | delgado efendi sözleşme dondurmayı kabul etmez yine yönetim beceriksiz yine yönetim tukaka insaf be . delgado hakkaten sıktın artık be kardeşim yeter yav çek git artık amma aç gözlü adammışsın yav . | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |