![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
Konu Arşivi Bu Bölüm Arşiv Bölümüdür. Geçmiş Konuları Bulabilirsiniz. |
Anketimiz: Volkan Şen alınmalımı? | |||
Evet alınmalı | ![]() ![]() ![]() ![]() | 35 | 83,33% |
Hayır alınmamalı | ![]() ![]() ![]() ![]() | 7 | 16,67% |
Katılımcı sayısı: 42. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #2 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | Bu fotograflar çeşme de bir bar da çekilmiş fotograflarda ki kişi BATUHAN KARADENİZ . ![]() ![]() ![]() ![]() kaynak : MARATON - Spor Haberleri | ||
![]() |
![]() | #5 | |||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() ![]() ![]() | |||
![]() |
![]() | #6 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Ayrıca hiç İlhan ile karşılaştırma..İlhan 1, sınıf profosyonel di..ne etrafına ne de hocalarına en ufak terbiyesizliği olmadı..ilave olarak ,bilmeden söylemeyelim İlhan ,menisküs ameliyatı değil atroskopi olmuştu..ameliyatla atroskopi arasındaki farkı da bi zahmet bi araştırıver..ben de atroskopi oldum..ve akşamı koltuk değneği ile yürüdüm..alırsın antienflamatuarı yaparsın 4 saatte bir buz kompleksini istediğin yere gidersin..Haa...şunu da söyliyeyim..İlhan ; Laila ya değil ,Reina ya gitmişti ikisi arasındaki farkı da gene bi zahmet internetten bakıver.. Bilmeden konuşmayalım lütfen...
__________________ ![]() | |||
![]() |
![]() | #7 | ||
jet Lee'm... ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() | _Blackseagless_ , abi kusurabakma ama sen Batuhan'ı karalama kampanyasında, renkli basınla, renkli taraftar kitlesini bile geçtin. Bu çocuk hakkında ne kadar olumsuz haber bulursan ekliyorsun. Özellikle mi yapıyorsun anlamadım.
__________________ . .. ... ..... Aslolan Hayattır. Hayatta BEŞİKTAŞ. | ||
![]() |
![]() | #8 | |||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Konuyu ben açmadım ki güzel bacım . | |||
![]() |
![]() | #10 | ||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | Benim batuhanı sevmemin veya sevmemenin önemi yok ki benim batuhan a tek kızdığım kendini toplamaması önün de ki birsürü örneğe rağmen hala örnek alıp kendini düzeltmiyo koskoca bjk taraftarı da buna ümit bağlıyo . | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |