![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |||||||
| Konu Arşivi Bu Bölüm Arşiv Bölümüdür. Geçmiş Konuları Bulabilirsiniz. |
| Anketimiz: Volkan Şen alınmalımı? | |||
| Evet alınmalı | | 35 | 83,33% |
| Hayır alınmamalı | | 7 | 16,67% |
| Katılımcı sayısı: 42. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() ![]() | bunca zamana kadar yönetimin arkasındaydım mevcut isimler mecburen bunlarla ocak ayına kadar gideceğiz demiştim. ama bu vizyonsuzluk bu beceriksizlik bütün taraftarların canını sıktı . umarım güçlü bir muhalefet çıkar da başkanlığı alır
__________________ Konu Lucas Kenny tarafından (09-08-2009 Saat 09:45 ) değiştirilmiştir.. | ||
| |
| | #3 | ||
| ﻻ мυяâт ![]() Üyelik tarihi: Sep 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alsınlar artık 10 numara istiyoruz yeter bea ![]() ![]()
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| |
| | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hala yapacaz transfer | ||
| |
| | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | 10 numara oLmasa da oLur.. aLın ya bi adam aLın elleri ayakları olan, topa vuran bi adam aLın ona da razıyım.. çifte şampiyon biz oLmadk sanki.. | ||
| |
| | #7 | ||
| вℓα¢кєαgℓє ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | yönetim cepten yiyor yine..o kadar para aktı kulübe ama transferde herkesden geri kaldık.3-5 yıl daha uyutacaklar bizi anlaşılan!!quresma,deco derken, yıldıraya nuriye kaldı iş. çulsuz denen cinconun aldığı adamlara bak bide! | ||
| |
| | #8 | ||
| ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kaliteli bir on numara arayan siyah-beyazlı kulüp, yurt dışında temasa geçtiği isimlerin maliyetinin çok yüksek olması nedeniyle Tabata dosyasını yeniden açtı. Hem yönetim hem de teknik direktör Mustafa Denizli "Bizim için en uygunu Tabata" görüşünde birleşti. Beşiktaş, sambacı için G.Antepspor'un kapısını bir kez daha çalmaya hazırlanıyor. *** Son karar Tabata Başkan Demirören ve teknik direktör Denizli, yurt dışındaki yıldızların yüksek maliyeti nedeniyle yeniden Antep'in Brezilyalı yıldızına yöneldi. Kara Kartal'ın yılan hikayesine dönen "10 numara" arayışlarında rota yeniden Türkiye'ye çevrildi. Delgado'nun lisansını federasyonu bildirmeyerek Arjantinli oyuncuyu yeni sezonda düşünmediğini ortaya koyan siyah-beyazlılar, Tabata için girişimlerini yeniden başlatıyor. Başkan Demirören ve teknik direktör Denizli; bugüne kadar yurt dışında yapılan görüşmelerde istenen rakamların çok yüksek olması nedeniyle, Rodrigo Tabata için bir kez daha kırmızı-siyahlıların kapısını çalma kararı aldı. İhtiyacımız var! Demirören ve Denizli'nin kapalı kapılar ardında yaptıkları görüşmede, "Tabata; hem uyum sorunu yaşamayacak, hem maliyeti daha uygun bir isim. G.Antep'ten yardımcı olmalarını isteyelim" kararı aldıkları öğrenildi. G.Antep Başkanı İbrahim Kızıl'ın, "Satmayacağım" ısrarına rağmen siyahbeyazlıların, "Ona ihtiyacımız var. Her iki kulübün de tatmin olacağı bir anlaşma yaparak işi tatlıya bağlayalım" diyecekleri ifade edildi. fotomac | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 8 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 8 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |