![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
Konu Arşivi Bu Bölüm Arşiv Bölümüdür. Geçmiş Konuları Bulabilirsiniz. |
Anketimiz: Volkan Şen alınmalımı? | |||
Evet alınmalı | ![]() ![]() ![]() ![]() | 35 | 83,33% |
Hayır alınmamalı | ![]() ![]() ![]() ![]() | 7 | 16,67% |
Katılımcı sayısı: 42. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #1 | ||
Son Barikat ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | köpekten dost olur sizden olmaz lan biz en büyük düşman sizsiniz.
__________________ ![]() BEŞİKTAŞLI olunmaz BEŞİKTAŞLI doğulur.. Ölüm kalım arasında aklım beyazında karasında... | ||
![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | haldun üstünelde güzel tehdit ediyo takımları alsınlar beleşe adama yazık olucak gelicek oynamıcak bırakında kendi takımında ilk 11 oynasın o kadar yabancı aldınız adamı nerde oynatıcaksınız
__________________ ![]() | ||
![]() |
![]() | #4 | ||
Deivson Rogerio Da Silva_BoBo ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | Sezer bize gelsin ya. Şu haldun eziğine gıcık oluyorum yürü git sizin gibi dostun suratına tükürürüm ancak ben. | ||
![]() |
![]() | #6 | ||
david silva ![]() Üyelik tarihi: Jun 2009
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | onun kültrünü ßen ... nefret ettm resmen km kmi kıskanıo acb..töbe est..
__________________ TO LİVE İS TO DİE... | ||
![]() |
![]() | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2009 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | haldun kadar overrated adam yok memlekette. lyonun 5 milyona bile göndereceği keitaya 8,5 verip getirmek, ingilterede hiç bir kulübün istemediği sakat kewelli parayı basıp getirmek, almanyada kulübünden resmen kovulan sorunlu lincolnü almak büyük işler değildir. keza elanoyu 28 yaşında cityden almak da müthiş bir başarı değildir. biz klebersonu 25 yaşında m. uniteddan getirmiştik, hem de 3,5 milyon euroya. bugün 30 yaşında kleberson, elano hala onun yedeği milli takımda. keza almanyada bizim aldığımız dönemde lincoln neyse ailton onun iki katıydı. zaten birbirlerini tamamlayan ekürilerdi hem sahada hem gece hayatında, biz ailtondan toplasan 5-6 milyon kazık yedik, gs lincolnden 15 milyon kazık yedi. hala haldun bizde olsa haldun şöyle diyen beşiktaşlılara şaşıyorum, haldun bizde olsa, fazladan el altından paralar verip sorunlu 30luk adamlar alsa, üstüne onlar gibi ligde 5. olsak, clden elensek, kulüp batardı. arkamızda devlet yok bizim. | ||
![]() |
![]() | #9 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
Konu BuRock tarafından (08-08-2009 Saat 23:54 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() |
![]() | #10 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2009 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Alıntı:
lincoln konusunda bizzat başkanlarının "14,5 milyon euro zararımız var" demeci var. dediğim gibi schalkenin en önemli silahı ailtondu. lincolnü asist kralı yapan da ailtondu. almanyada defalarca yılın oyuncusu seçilen de aynı ailtondu. ancak tıpkı lincoln gibi (marcelinhoyu da analım) mental problemleri sebebiyle bizim kulüplerimizde barınamadılar. kewell faydalı oldu, ancak görüldüğü üzere kewell gibi dünyanın adını duyduğu bir oyuncu, diğer isimli oyuncularla beraber dahi takımı taşıyamadı. kaldı ki kewell geçens ene sadece 26 lig maçına çıkbildi, bunların 11 tanesinde 90 dakika oynarken çoğunda 70ten sonra giren adam oldu. kupada ise 1 maçın çeyreğini oynamış. bedava bir oyuncu için çok iyi elbette, ancak kewell galatasaraya birşey kazandıramadı. kewell yerine tanınmamış bir stoper alsalardı, hamburga elenmeyeceklerdi. elano bir kere haziran 81 doğumlu, yani 28 yaşında. bunu belirtmiş olalım.kleberson da yıllar geçtikçe iyice ofansif ortasaha oluyor ki, bizdeyken de aslında öyleydi. ancak biz tek önlibero gibi oynatarak adamı kaçırdık. şimdilerde kendisi brezilya liginde her sezon gol ve asistlerde çift haneli rakamlara oynuyor.kendisi geçtiğimiz ayda da konfederasyon kupasında takımın önemli isimlerindendi. elano gittikten sonra ingiliz gazeteleri city, takımda huzursuzluk çıkaran elano dan kurtuldu şeklinde yazı yazıyorsa, elanonun maaşı da katlanacaksa, bu transferin neden büyük bir başarı olmadığı anlaşılabilir. evet o tarz bir oyuncu bize faydalı olurdu, anak 7,5 milyon maliyetle çok daha sorunsuz ve kaliteli olan rosina gibi oyuncuların el değiştirmeleri, elano transferinin ucuz, bir pazarlık becerisi olmadığını kanıtlıyor. son olarak şu meşhur "ronaldoyu gölgede bırakacak transfer" meselesine değinmek istiyorum. öyle bir lafı ben birebir şeref yalçının ağzından duymadım. abuk sabuk sitelerin haberi olarak gördüm. varsayalım ki gerçek, beşiktaş taraftarı aptal mı ki gerçekte o seviyede bir transfer (ronaldo-messi-zlatan-kaka) olabileceğine inanıyor da beklentiye giriyor? olayen kötü ihtiğmalle mecazi olmalıdır. real'in ronaldoyu transfer etmesi büyük ancak real için sıradan bir olaydır. zaten her sene bu minvalde en iyi oyuncuları rekor fiyata alırlar. mesela deco'yu beşiktaşa getirmek (getirebilselerdi) ise realin ronaldoyu almasından kat kat daha zor olup, türk futbol tarihinde eşine az rastlanmış bir olay olacaktı. büyük ses getirecekti. aklıselim insanlar olayı bu çerçevede görmeliydi. neyse, beşiktaşın yıllardır kahrını çektiği gökhan zana 2 milyon euro maaş verip aklını çelen de (çok büyük transfer başarısı ya, bizim sabriye 2 milyon verip almamız gibi) aynı haldun. ne kadar isabetli bir karar olduğunu göreceğiz. geçen sene iyi olan hücum hattına nihatı ekleyen beşiktaş mı, geçen sene elek olan savunma bloğuna gökhan zanı ekleyen galatasaray mı? zaman gösterir. | |||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |