![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
Konu Arşivi Bu Bölüm Arşiv Bölümüdür. Geçmiş Konuları Bulabilirsiniz. |
Anketimiz: Volkan Şen alınmalımı? | |||
Evet alınmalı | ![]() ![]() ![]() ![]() | 35 | 83,33% |
Hayır alınmamalı | ![]() ![]() ![]() ![]() | 7 | 16,67% |
Katılımcı sayısı: 42. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #2051 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Aug 2009
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | İbrahim Kaş Beşiktaş'ta Şampiyonlar Ligi'ne doğrudan katılacak Beşiktaş'ta transfer çalışmaları sürüyor. Yönetim, geçen sezon başında İspanya'nın Getafe takımına bedelsiz transfer olan eski futbolcusu İbrahim Kaş'ı 1 seneliğine kiraladı. ![]() Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, defans hattını İspanya’nın Getafe kulübünde oynayan eski futbolcusu İbrahim Kaş'ı 1 yıllığına kiralayarak takviye etti. Genç futbolcu, geçtiğimiz sezon Getafe'ye bedelsiz olarak transfer olmuş ve Beşiktaş bu transferden sadece yetiştirme ücreti adı altında çok az bir bedel elde etmişti. Siyah-beyazlı takım, bu sezon defans hattında sorun yaşamamak için eski futbolcusunu yeniden kadroya katma kararı aldı. Teknik direktör Denizli'nin de onayı alan yönetim Getafe kulübü ile yapılan görüşmeler olumlu sonuç aldı ve ibrahim Kaş'ı 1 yıllığına kiralık olarak renklerine bağladı. Kaynak:ntvspor.net
__________________ Bir Nevi Scarface'im"The World Is Yours!" ![]() Açlık Çalışkan Adamın Kapısında Bekler Ama İçeri Girmeye Cesaret Edemez! | ||
![]() |
|
![]() | #2054 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() |
Şampiyonlar Ligi'ne doğrudan katılacak Beşiktaş'ta transfer çalışmaları sürüyor. Yönetim, geçen sezon başında İspanya'nın Getafe takımına bedelsiz transfer olan eski futbolcusu İbrahim Kaş'ı 1 seneliğine kiraladı. ![]() Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, defans hattını İspanya’nın Getafe kulübünde oynayan eski futbolcusu İbrahim Kaş'ı 1 yıllığına kiralayarak takviye etti. Genç futbolcu, geçtiğimiz sezon Getafe'ye bedelsiz olarak transfer olmuş ve Beşiktaş bu transferden sadece yetiştirme ücreti adı altında çok az bir bedel elde etmişti. Siyah-beyazlı takım, bu sezon defans hattında sorun yaşamamak için eski futbolcusunu yeniden kadroya katma kararı aldı. Teknik direktör Denizli'nin de onayı alan yönetim Getafe kulübü ile yapılan görüşmeler olumlu sonuç aldı ve ibrahim Kaş'ı 1 yıllığına kiralık olarak renklerine bağladı. Genç futbolcunun pazartesi günü İstanbul'a gelmesi bekleniyor. Kaynak : NtvSpor | ||
![]() |
![]() | #2055 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Aug 2009
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | asıl mevkisi stoper olan devşirme sağ bek
__________________ Bir Nevi Scarface'im"The World Is Yours!" ![]() Açlık Çalışkan Adamın Kapısında Bekler Ama İçeri Girmeye Cesaret Edemez! | ||
![]() |
![]() | #2057 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2009 Yaş: 32
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | aL güLüm Ver güLüm Hesabı ![]() | ||
![]() |
![]() | #2059 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2009 Yaş: 32
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Kaş Beşiktaş'a döndü! FLAŞ... Beşiktaş'ın yeni transferi İbrahim Kaş menajeriyle birlikte Başkan Yıldırım Demirören'in özel uçağıyla Ankara'ya geldi. Beşiktaş Kulübü'nün İspanya'nın Getafe kulübünden transfer ettiği genç futbolcu, Gençlerbirliği ile yapacağı maçın hazırlıklarını Ankara'da sürdüren siyah beyazlı takımın kampına katılacak. Ayrıntılar birazdan... Kaynak: sporx.com | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |