![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
Konu Arşivi Bu Bölüm Arşiv Bölümüdür. Geçmiş Konuları Bulabilirsiniz. |
Anketimiz: Volkan Şen alınmalımı? | |||
Evet alınmalı | ![]() ![]() ![]() ![]() | 35 | 83,33% |
Hayır alınmamalı | ![]() ![]() ![]() ![]() | 7 | 16,67% |
Katılımcı sayısı: 42. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #2061 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | Beşiktaş, geçtiğimiz sezon başında İspanya Birinci Ligi La Liga takımlarından Getafe'ye transfer olan futbolcusu İbrahim Kaş'ı 1 yıllığına kiraladı. Bu transferi için dün İspanya'ya giden Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, İspanyol kulübün idarecileri ve İbrahim Kaş ile her konuda anlaşarak el sıkıştı. İbrahim Kaş, Yıldırım Demirören'in özel uçağıyla Beşiktaş'ın Turkcell Süper Lig'in 3. haftasında Gençlerbirliği ile karşılaşacağı maç için Ankara'da yaptığı kampa katıldı. Başarılı savunma oyuncusu 2008-09 sezonunda gösterdiği başarılı performans sonrasında dikkat çekmiş ve siyah-beyazlı takımdan ayrılmıştı. Kaş, 24 yaşında. MARATON.COM.TR ÖZEL HABER: BURAK ÖZKAYA burak.ozkaya@maraton.com.tr | ||
![]() |
|
![]() | #2062 | ||
SeNi SeVmEyEn ÖlSüN ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 37 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | flaş!flaş!flaş diye okuyunca deco falan sandım.. ![]() ![]() | ||
![]() |
![]() | #2063 | ||
El Nino f9T ![]() Üyelik tarihi: Aug 2009 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | bende bir baskası sandım :d
__________________ GAZİANTEP A.KONUKOĞLU ANADOLU ÖĞRETMEN LİSESİ 12-FEN/A SFCMFCROYAL s042free... YETER DO YETER YETMEDİMİ ANTEPE VERDİGİN PARALAR | ||
![]() |
![]() | #2064 | |||
є∂α ![]() Üyelik tarihi: Apr 2009
Tecrübe Puanı: 37 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() ![]() ![]()
__________________ <3 !...Siyah-ß[é][y]aZ...! <3 | |||
![]() |
![]() | #2066 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hayırlısı olsun günü kurtarmak için doğru hamle kiralık olması daha iyi | ||
![]() |
![]() | #2067 | ||
Adanalı Melike ![]() ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bencede flaşlık olay yok ![]()
__________________ ![]() | ||
![]() |
![]() | #2068 | ||
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yabancı transferi yok | ||
![]() |
![]() | #2069 | ||
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bende öyle bir atak bekliyorum | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |