![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
Konu Arşivi Bu Bölüm Arşiv Bölümüdür. Geçmiş Konuları Bulabilirsiniz. |
Anketimiz: Volkan Şen alınmalımı? | |||
Evet alınmalı | ![]() ![]() ![]() ![]() | 35 | 83,33% |
Hayır alınmamalı | ![]() ![]() ![]() ![]() | 7 | 16,67% |
Katılımcı sayısı: 42. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Fotomaç'da Transfer Etmiş Yıldıray'ı bu nasıl olacak , Bu Basın Habire Sallıyor yhu
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
![]() |
![]() | #6 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Aug 2009 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | ben ce en ii ihtimal 2. lig de rize de oynar yazık kartalım ahhh bırak yönetim beşliktaşı quaresma yada hiç ferrariye finke verceğin paraya takımı bir arada tutup sadece quaresmayı alsan ne olurdu | ||
![]() |
![]() | #7 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2009
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Alıntı:
Ne olacağını söyleyeyim, o da yetmezdi Deco gelsin derdiniz. O da gelirdi (!), üstüne neden Pavlychenko gelmiyor derdiniz. Biz doyumsuzuz biraz malesef. Ama olaylara objektif yaklaşmaya çalışırsak her şey düzelecek. Ülkedeki en zor taraftar grubuyuz. Kolay kolay beğenmiyoruz ve çok eleştiriyoruz. Fakat lütfen artık Ferrari ve Fink'e dalaşmayın. Fink çok iyi bir oyuncu, takıma tamamen adapte olduğunda bunu geç de olsa fark edeceksiniz. Ferrari de G.Zan'dan iyidir. Artık her seferinde "Eyvah kaptıracak topu" demiyorum. En azından garanti oynuyor, tehlikeye girmeden taca bırakıyor. Biraz zaman verin, 30 dakikalık süreyle izlediğiniz adamları "Tamam abi bunda iş yok" diye değerlendirmeyi bir kenara bırakın. | |||
![]() |
![]() | #8 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
Fransa`nın St. Etienne kulübü Bobo için yaptığı 4 milyon euroluk teklifini, 5,5 milyon euroya yükseltti. Ancak ödeme şeklinde sıkıntı yaşanıyor. Fransız ekibinin yaptığı 3 milyon euro peşinatı kabul etmeyen yönetim, bu rakamın arttırılması için St. Etienne yöneticileri ile pazarlık halinde. KAYNAK : Beşiktaş | Haber 1903 - Beşiktaş`ın Kalbi - ST. ETİENNE FİYAT YÜKSELTTİ... | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |