![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
Konu Arşivi Bu Bölüm Arşiv Bölümüdür. Geçmiş Konuları Bulabilirsiniz. |
Anketimiz: Volkan Şen alınmalımı? | |||
Evet alınmalı | ![]() ![]() ![]() ![]() | 35 | 83,33% |
Hayır alınmamalı | ![]() ![]() ![]() ![]() | 7 | 16,67% |
Katılımcı sayısı: 42. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #1 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2009 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ ![]() Türk gibi yaşar, gerekirse Türk gibi ölmesini bilirim. Ne bebek katilleri, ne yobazlar Ülkemi bölemeyecek. Kan kırmızısı gökler, beni yakın sona doğru çekiyor. Kanımın son damlasına kadar savaşmaya hazırım. Savaşarak batacağım. | |||
![]() |
![]() | #3 | ||
noble eagle ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | | ||
![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2009 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() ![]() | Adminim keşke Sivok' u veya Tello' yu yollasalar :-s Bobo şimdilik kalsa iyi olurdu :-s
__________________ ![]() Türk gibi yaşar, gerekirse Türk gibi ölmesini bilirim. Ne bebek katilleri, ne yobazlar Ülkemi bölemeyecek. Kan kırmızısı gökler, beni yakın sona doğru çekiyor. Kanımın son damlasına kadar savaşmaya hazırım. Savaşarak batacağım. | ||
![]() |
![]() | #5 | ||
xXx__I_løvε_Чøu_ƒøЯ_ƒЯεε__xXx ![]() Üyelik tarihi: Dec 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bobonun kalması lazım | ||
![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | BoBo şampiyonlar liginde 3 4 başarılı maç çıkartsa değeri artar ama bize delgadonun yerine adam lazım mutlaka çözülmeli | ||
![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2009
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Bobo'yu elimizde tutsaydık emin olun hiçbir yararı olmayacaktı. Adam kafasında bitirdi Beşiktaş'ı. Gitmek istiyorum diye defalarca üzerine basa basa konuştu. Eğer ilk devrede bile tutsaydık elimizde, 5 ay sonra bedava alacakları bir oyuncu için kimse para vermezdi. 6 milyon çok iyi bir para Bobo için. Batu'yu bekleyin, bu çocuk bu sene ya adam olacak ya da adam olacak. Bir de yabancı ve kaliteli bir 10 numara geldi mi tamamdır bitti bu olay. İlk adayım Deco. Sakatlıklar bitti mi de şu kadroyla cidden tozunu alırız her yerin. _______________________Rüştü______________________ ___Ekrem Dağ___İ.Toroman___M.Ferrari___İ.Köybaşı______ ______________F.Ernst__________M.Fink_____________ __ ______________________Deco___________R.Tello______ _ ________________Holosko___Batuhan_________________ _ Konu emoricat tarafından (14-08-2009 Saat 11:28 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
![]() | #8 | ||
TEK AŞK BEŞİKTAŞK ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bobô yaklaşık bir seneden beri gönderilmeye çalışıyor fakat gitmeyeceğim diyor kaç kere bununla ilgili konuşuldu adam gitmeyeceğim desede yönetim göndermeye çalışıyor bu kadar gönderilmeye çalışsam bende giderim yani istenilmediği yerde zorla kalacak hali yok ![]() | ||
![]() |
![]() | #9 | ||
DiYaRıN KaRTaLı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | delgado olmuyorsa bobo gitsin 6 milyon vermişler hemen satalım | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |