![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
Konu Arşivi Bu Bölüm Arşiv Bölümüdür. Geçmiş Konuları Bulabilirsiniz. |
Anketimiz: Volkan Şen alınmalımı? | |||
Evet alınmalı | ![]() ![]() ![]() ![]() | 35 | 83,33% |
Hayır alınmamalı | ![]() ![]() ![]() ![]() | 7 | 16,67% |
Katılımcı sayısı: 42. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #1 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() |
Bobo için Beşiktaş ile her konuda anlaşan St Etienne kulübü, Brezilya`lı oyuncuyu ikna edemeyince Werder Bremen`li Boubacar SANOGO`yu transfer etti. Fransız kulübünün bugün yaptığı açıklamada, Sanogo ile anlaşıldığı, yarın yapılacak sağlık kotrolünün ardından 3 yıllık resmi sözleşmenin imzalanacağı bildirildi. Bu gelişmeden sonra yeni bir teklif gelmediği müddetçe Bobo`nun Beşiktaş forması giyeceği kesinleşti. ![]() HABER1903
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | ||
![]() |
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | BoBo Kaldı O zaman | ||
![]() |
![]() | #3 | ||
ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Goal.com'dan Perrotta iddiası Beşiktaş'ın, Roma'nın yıldızı Simone Perrotta'yla ilgilendiği öne sürüldü. ![]() Orta sahanın ortasına güçlü ve yaratıcı bir oyuncu almak isteyen Beşiktaş’ın, Roma’nın yıldızı Simone Perrotta’yla ilgilendiği öne sürüldü. Goal.com internet sitesindeki haberde, Siyah-Beyazlılar’ın Roma’ya 4 milyon Euro teklif ettiği ve İtalyan temsilcisinin bu öneriyi kabul ettiği belirtildi. Aynı zamanda Schalke’nin de istediği 31 yaşındaki futbolcunun, sakatlığından yeni kurtulduğu ve takımla çalışmalara yeni başladığı kaydedildi. İtalya Milli Takımı’nın formasını 48 kez giyen Perrotta, 2 gol atmayı başardı. | ||
![]() |
![]() | #4 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Aug 2009
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | fena değil ama Elano ve Keita değil Harry Kewell ı bile gölgede bırakamaz bu transfer...
__________________ Bir Nevi Scarface'im"The World Is Yours!" ![]() Açlık Çalışkan Adamın Kapısında Bekler Ama İçeri Girmeye Cesaret Edemez! | ||
![]() |
![]() | #5 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | gs limisin kardeşim ne bu gayseli futbolcu hastalığı . | ||
![]() |
![]() | #6 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Aug 2009
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Ronaldo yu gölgede bırakacak transfere gönderme yapıyorum arkadaşım ne var bunda söz verdikleri şeyleri yapamıyor yönetim oraya ha dos santos yazdım ha alanzinho yazdım ha sarı çizmeli mehmet ağa yazdım ne fark eder...ben yönetime gönderme yapıyorum...
__________________ Bir Nevi Scarface'im"The World Is Yours!" ![]() Açlık Çalışkan Adamın Kapısında Bekler Ama İçeri Girmeye Cesaret Edemez! | ||
![]() |
![]() | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yabancı transferi yok | ||
![]() |
![]() | #9 | ||
Beşiktaş'Lı oLunmaz...Beşiktaş'Lı doğuLur.. ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | transfer bitmiştir yabancı transferi olmayacak.Heveslenmeyin boşu boşuna
__________________ Bir Kez oLsun gözLerime Bakmadın..Nedense Sen Beni hiç takmadın... ![]() | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |