![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
Konu Arşivi Bu Bölüm Arşiv Bölümüdür. Geçmiş Konuları Bulabilirsiniz. |
Anketimiz: Volkan Şen alınmalımı? | |||
Evet alınmalı | ![]() ![]() ![]() ![]() | 35 | 83,33% |
Hayır alınmamalı | ![]() ![]() ![]() ![]() | 7 | 16,67% |
Katılımcı sayısı: 42. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #2332 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Aydın Gelirse Yuh Derim Önce kovdular şimdi istiyorlar | ||
![]() |
![]() | #2335 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2009 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() ![]() | Yönetimin yaptıkları artık "komedi" den öte boyutlara vardı. ![]() Neyse, bunlar "son sahne", Ocak ayı ile birlikte inşallah Demirören ve yönetimi "Elveda" diyecek, perde kapanacak.!!!!!!! :@
__________________ ![]() Türk gibi yaşar, gerekirse Türk gibi ölmesini bilirim. Ne bebek katilleri, ne yobazlar Ülkemi bölemeyecek. Kan kırmızısı gökler, beni yakın sona doğru çekiyor. Kanımın son damlasına kadar savaşmaya hazırım. Savaşarak batacağım. | ||
![]() |
![]() | #2336 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | aydını verdik geri alıyoruz anlamadım ben bu beşiktaşı ne yapmaya çalışıyo hala
__________________ ![]() | ||
![]() |
![]() | #2337 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2009 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() ![]() | Ergin selam. Dostum hemen İbrahim Kaş örneğini hatırla. ![]() İşte herkes artık şunu anlamalı ki, bu amatör ötesi yönetim ile biz 3 yıl sonra 400 milyon borçlanır ve iflas ederiz. Yani umarım seçimlerde o kırılası eller işe yarar ve doğru olanı yapıp bu yönetime ve bu başkana oy vermez. "Ankaraspor yönetiminde Gaziantepspor'a Tabata için 8 Milyon Euro verilebiliyorsa, Aydın'a da 2 Milyon Euro verilebilir görüşü hakim.Turkcell Super Lig'de devam edebilselerdi Aydın'ın bonservisinin 4.5 Milyon Euro'dan aşağı inmeyeceği de kulüp tarafından söyleniyor.Sene başında Erhan Güven transferi için Aydın'ı ücretsiz Ankaraspor'a veren Beşiktaş'ın bu transfer için ne yapacağı ise şimdiden merak konusu." Bak bak yazılara bak, adamı nasıl delirtiyorlar.!!!!!!! :@Adamlar resmen dalga geçiyor yok böyle birşey ya.
__________________ ![]() Türk gibi yaşar, gerekirse Türk gibi ölmesini bilirim. Ne bebek katilleri, ne yobazlar Ülkemi bölemeyecek. Kan kırmızısı gökler, beni yakın sona doğru çekiyor. Kanımın son damlasına kadar savaşmaya hazırım. Savaşarak batacağım. Konu Strike EagLe tarafından (10-10-2009 Saat 19:54 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |