![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
Konu Arşivi Bu Bölüm Arşiv Bölümüdür. Geçmiş Konuları Bulabilirsiniz. |
Anketimiz: Volkan Şen alınmalımı? | |||
Evet alınmalı | ![]() ![]() ![]() ![]() | 35 | 83,33% |
Hayır alınmamalı | ![]() ![]() ![]() ![]() | 7 | 16,67% |
Katılımcı sayısı: 42. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Transfer haberlerime inanmayanlar açsın geçtiğimiz mesajlarıma baksın. Tabata haberini transfer dönemi daha başlamadan verdim. Yönetim birçok yıldızla görüştü ama eline yüzüne bulaştırınca son çare olarak Tabata'ya yöneldi ve yine bizleri kahretti. Şimdi sizlere bir transfer haberi daha veriyorum. Transferin bitmesine 2 gün kaldı. Bu saatten sonra Beşiktaş Sercan'ı a-la-maz ! Sercan Galatasaray ile anlaştı. Yönetim taraftar baskısından çekiniyor, yoksa onlarda çok cazip buldu Galatasaray'ın teklifini. Eğer Sercan bu 2 gün içinde transfer olacaksa Galatasaray'a olacak. Galatasaray yönetimi şova devam ediyor resmen.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
![]() | #5 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ne sercanmış bee. | ||
![]() |
![]() | #7 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
Beşiktaş ve Galatasaray'ın gündeminde olduğu iddaa edilen Mehmet Aurelio, Türk Takımlarına transfer olması takdirde Fenerbahçe'ye ödenecek olan tazminatı davayla kaldırdıktan sonra, menajeri aracılığıyla kısa bir açıklama yaptı. Aurelio, ''4 ay sonra 33 yaşına gireceğim ve düzenli oynayabileceğim hedefleri olan bir takıma gitmek istiyorum.Bonservisim Real Betis'te.Tazminat davam da benim açımdan başarıyla sonuçlandı.Hedefim her zaman çıtamı yükseltmek.'' diye konuştu. Aurelio'nun bonservisi için Real Betis'in 2.5 ile 3 Milyon Euro arasında bir bonservis bedeli talep edeceği öğrenildi. Konu BuRock tarafından (22-08-2009 Saat 07:46 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
![]() | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | O bölgede Ernst ve Fink var ama bence hemen alınması gerekir. Hem Türk statüsünde oynadığı için Fink'in yerine bir yabancı oynatabiliriz. İnşallah bize gelir.
__________________ Beşiktaş sen bizim herşeyimizsin!... | ||
![]() |
![]() | #9 | ||
El Nino f9T ![]() Üyelik tarihi: Aug 2009 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | gelmesi ii olur ama bonservisi daha dusuk olmalı
__________________ GAZİANTEP A.KONUKOĞLU ANADOLU ÖĞRETMEN LİSESİ 12-FEN/A SFCMFCROYAL s042free... YETER DO YETER YETMEDİMİ ANTEPE VERDİGİN PARALAR | ||
![]() |
![]() | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | kalsın Karaktersiz Futbolcuya ihtiyacımız yok | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |