![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
Konu Arşivi Bu Bölüm Arşiv Bölümüdür. Geçmiş Konuları Bulabilirsiniz. |
Anketimiz: Volkan Şen alınmalımı? | |||
Evet alınmalı | ![]() ![]() ![]() ![]() | 35 | 83,33% |
Hayır alınmamalı | ![]() ![]() ![]() ![]() | 7 | 16,67% |
Katılımcı sayısı: 42. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #1 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Aug 2009 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | ulan sat sav takımı sat al şu adamı oynamasın ama bizimde yıldızımız olsun tek yıldız demirören o da yalancı yıldız quaresma sözüne gitti ferrari fink aldı seneye onlarrı kme nasıl satıcak bakalım | ||
![]() |
![]() | #2 | ||
Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bu yönetim VDV yi getirsin bende gider 5 tane formasını alırım yeminle ama o çap yok maalesef bizim yönetimde...
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ya bu adama besiktasi türkiyeyi iyi tanitmak lazim yani sartlari zorlamak lazim ozaman gelir niye gelmesin ama onu yapacak yönetim yok bizde gider tabatayi alir gelirler yine cok guzel bir kazik yemis oluruz
__________________ BJK... | ||
![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Adam Bayern 'le Anlaştı
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
![]() |
![]() | #7 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Aug 2009
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | sneijder de inter e gitti VDV yide satarlar yakında ama biz alamayız görürsünüz tabata ya kaldık...
__________________ Bir Nevi Scarface'im"The World Is Yours!" ![]() Açlık Çalışkan Adamın Kapısında Bekler Ama İçeri Girmeye Cesaret Edemez! | ||
![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | ya artık bu yabancı transfer haberlerini bu forumda yayınlamayın! yalan çünkü!beşiktaşın zaten 8 yabancısı var! artı dışarıda delgado,zapotocny ve schildenfield var!bizim bu oyuncularla başımız dertteyken bu transfer döneminde yabancı beklemek saçmalık! kadrodan 1 yabancı gidecek olursa bence bu tabata olmalı!satılmasada en azından kiralanmalı! | ||
![]() |
![]() | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | pardon tarihi görmedim eski habermiş ![]() | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |