![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
Konu Arşivi Bu Bölüm Arşiv Bölümüdür. Geçmiş Konuları Bulabilirsiniz. |
Anketimiz: Volkan Şen alınmalımı? | |||
Evet alınmalı | ![]() ![]() ![]() ![]() | 35 | 83,33% |
Hayır alınmamalı | ![]() ![]() ![]() ![]() | 7 | 16,67% |
Katılımcı sayısı: 42. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #1 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ya neden bu kadar büyütülüyor anlamıyorum ki Nihata yıllık 3,5 milyon euro dan 4sene lik imza attıran ismail köybaşına 5 milyon euro,tabataya 8 milyon euro veren bir takım van der waart a da verir 12 milyon,ancak van der vaart gelir mi bilmiyorum adam iyi zamanında ve avrupadan epey talibi ve bize göre alternatif olabilecek camialar bunlar.. benim görüşüm bu..hele tpouz darbesinden sonra eminimki başkan bu adamı alacak kadar hırslandı.. | ||
![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
Transferde yeniden atağa kalkan Beşiktaş, Mehmet Aurelio'nun peşine düştü. Başkan Yıldırım Demirören, İbrahim Kaş transferi için gittiği İspanya'da, Real Betis'le de masaya oturdu. Demirören, Aurelio için 3 milyon euro bonservis bedeli önerdi. İspanyollar teklifi düşünüyor. Fotomaç
__________________ Beşiktaş sen bizim herşeyimizsin!... | ||
![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | aman baskanım kalsın | ||
![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Aurelio müthis bir transfer olur hem de Türk statüsünde . Acaba Mustafa Denizli nin bahsettigi Türk Pasaportlu ARKADAS!! Aurelio olmasin? Valla cok iyi bir transfer olur bu kadar kosan bir ortasahada Yusuf ya da Delgado cok rahatlar ve daha özgür davranabilirler..
__________________ CARSI"yim KARSIyim!!! | ||
![]() |
![]() | #7 | ||
El Nino f9T ![]() Üyelik tarihi: Aug 2009 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | aurello gelirse buyuk ihtimal fink yedege gider ama ugur ınceman hıc oynaamaz hele hele necip veonur cok zor oynar su 11 olur ![]() ----rüştü---- ekrem-sivok-ferrari-iso ----aurello--ernst---- holosko--nihat--tello ------bobo------- ve bnce cok cok ii bir hucum hattı olur
__________________ GAZİANTEP A.KONUKOĞLU ANADOLU ÖĞRETMEN LİSESİ 12-FEN/A SFCMFCROYAL s042free... YETER DO YETER YETMEDİMİ ANTEPE VERDİGİN PARALAR | ||
![]() |
![]() | #8 | ||
DiYaRıN KaRTaLı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | alınmasında fayda var | ||
![]() |
![]() | #10 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Aug 2009 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | valla fena transfer olur ama nerde bizde o potansiyel bedava giden adamı 1 milyonn euro ya geri alan yönetim bunu beceremez yazıklar olsun anca sakat yıldırayı alırlar bu sezon beşiktaşım ilk 5 de bile zor yer bulur şampyonlar ligindede bi facia yaşar | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |