![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |||||||
| Konu Arşivi Bu Bölüm Arşiv Bölümüdür. Geçmiş Konuları Bulabilirsiniz. |
| Anketimiz: Volkan Şen alınmalımı? | |||
| Evet alınmalı | | 35 | 83,33% |
| Hayır alınmamalı | | 7 | 16,67% |
| Katılımcı sayısı: 42. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() ![]() | Bizim goremediklerimiz ne acaba bu taraftari bu kadar uzmenize hakkiniz yok .biz hangi taktikle oynadik bilen var mi orta sahada Ayni turden 3oyuncu hatalar zinciri Boyle devam ediyor.bu takim fbye inonude kaybettiginde sampiyonluga nasil inaniyorduk ..bu futbolla sampiyonluk imkansiz ..sampiyonlugu gectim cl ye bile gidemeyiz.umarim cl de Boyle oynayipta 0cekmeyiz.
__________________ | ||
| |
| | #2 | ||
| El Nino f9T ![]() Üyelik tarihi: Aug 2009 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | ugur - fink -ernst uclusunu gorunce gene gol atamayız dedim
__________________ GAZİANTEP A.KONUKOĞLU ANADOLU ÖĞRETMEN LİSESİ 12-FEN/A SFCMFCROYAL s042free... YETER DO YETER YETMEDİMİ ANTEPE VERDİGİN PARALAR | ||
| |
| | #4 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | maç sonrası açıklama.kaynak lig tv ve sporx Sporx.com ? "Marco gündemimizde yok" - 23 Agustos 2009 (Turkcell S.Lig) | ||
| |
| | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | kendi içimizde nasıl halledicez hocam anlamadım | ||
| |
| | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() ![]() | En iyisi Muhammedi a takima cikaralim . Kendi icimizde cozum budur hey allahim Ya
__________________ | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |