![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
Konu Arşivi Bu Bölüm Arşiv Bölümüdür. Geçmiş Konuları Bulabilirsiniz. |
Anketimiz: Volkan Şen alınmalımı? | |||
Evet alınmalı | ![]() ![]() ![]() ![]() | 35 | 83,33% |
Hayır alınmamalı | ![]() ![]() ![]() ![]() | 7 | 16,67% |
Katılımcı sayısı: 42. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 19 ![]() |
Gol yollarında sıkıntı yaşayan Beşiktaş, Ankaraspor'un gurbetçi yıldızı Murat Tosun'a kancayı attı. Genç oyuncu 'Tamam' dedi, Başkent ekibiyle görüşmeler sürüyor. ![]() Süper Lig’de geçen yılın en golcü takımı olan çifte şampiyon Beşiktaş, bu sezona kabus gibi bir başlangıç yaptı. Forvet hattındaki tüm silahları duran ve ligde sadece 4 gol atabilen Siyah-Beyazlılar, transfer döneminin de sona ermesiyle birlikte çaresizliğe düşmüştü. Ancak Kartal’ın imdadına Ankaraspor yetişti! Küme düşürülen ve oyuncularına 15 günlük ek transfer süresi tanınan Başkent temsilcisinin golcüsü Murat Tosun için Kartal harekete geçti. Önce gurbetçi futbolcuyla görüşen ve nabız yoklayan Siyah-Beyazlılar, genç yıldızdan “Gelirim” yanıtını aldı. Temaslar hız kazandı Bunun üzerine transfer çalışmasına hız veren Kartallar, hemen Ankaraspor’la temaslara başladı. Başkent temsilcisinin ciddi bir bonservis bedeli istemesi halinde, Beşiktaş kiralama yolunu deneyecek. Bu transferin birkaç gün içerisinde olumlu yönde sonuçlanması bekleniyor.
__________________ 3 büyük yok iki büyük var biri Allah(c.c.) dğeri de 5iktaş | ||
![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Büyük Takım Oyuncusu Değil Bana Göre Elimizde Batuhan Varken Gereksiz Olur | ||
![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Murat Tosun Gibi Oyuncularımız var " Erkan Zengin , Batuhan , Uğur Inceman " Bence Gereksiz Bir Transfer Olur
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
![]() |
![]() | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 19 ![]() |
1)yıldırım demıroren ve yonetım kurulu 2) teknık heyet 3)ibrahim uzulmez 4)mert nobre 5)ugur inceman 6)erhan guven 7)tabata 8)delgado 9)ekrem dag 10)tello 11)yusuf simsek 12)nıhat kahveci bu adamlar gıtmeden bu takım hayatta basarılı olamaz sen besıktassın dokulmus futbolcu teknık heyet yonetım ve bole baskana tahammul etmemelısın
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
![]() | #9 | |||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
nokta.. | |||
![]() |
![]() | #10 | ||
Düzce Kartalı ![]() Üyelik tarihi: Jan 2009 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | ben kalması gerekenleri yazsam daha kısa olacak o yüzden... ernst ferrari sivok toraman batuhan rıdvan ismail arıkan holosko delgado bu kadar...
__________________ BAŞKAN OLSANA BAŞKAN OLSANA GAZİANTEPE BAŞKAN OLSANA! | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |