![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
Konu Arşivi Bu Bölüm Arşiv Bölümüdür. Geçmiş Konuları Bulabilirsiniz. |
Anketimiz: Volkan Şen alınmalımı? | |||
Evet alınmalı | ![]() ![]() ![]() ![]() | 35 | 83,33% |
Hayır alınmamalı | ![]() ![]() ![]() ![]() | 7 | 16,67% |
Katılımcı sayısı: 42. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #2661 | ||
Beşiktaş'Lı oLunmaz...Beşiktaş'Lı doğuLur.. ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Luca Toni türkiye de hemde Beşiktaşımızda çok iş yapar.. Bazı arkadaşlarımız yaşlı yada ahı gitmiş vahı kalmış diyor...Cinconlar kewell ve baros u aldıklarında da aynı urum söz konusuydu herkez ağzına ne geliyorsa söylüyordu..peki ne oldu ? 3-5 maç baros takımı götürüyor 3-5 maç kewell. Yani demem o ki yaşa başa bakmamak lazım.futbolu bitmiş dememek lazım.Zaten bonservis bedeli ödenmeyecek alacagı paranın ve giyeceği formanın hakkını fazlasıyla verecektir...Buna eminim...
__________________ Bir Kez oLsun gözLerime Bakmadın..Nedense Sen Beni hiç takmadın... ![]() | ||
![]() |
|
![]() | #2662 | ||
Beşiktaş'Lı oLunmaz...Beşiktaş'Lı doğuLur.. ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | buonanotte'yi izledim. boyunun çok ufak olması ve güçsüz gibi görünmesine kimse aldanmasın..Boyu ufak olması güçsüz olduğu anlamına gelmez..aksine görüntüsüne göre güçlü bir futbolcu..Çok faydalı olacağını düşünüyorum...İstediği kişiyi peşine takıp 4 dolandırır tipte bir futbolcu.Paraya ve başarıya aç bir futbolcu bize böyle adamlar lazım..Takımda görmek istediğim 2 kanat oyuncusundan birisidir...Diğeri ise Giovanni dos Santos... Tello-Bobo yu gönderin ikisinden biri yada ikisini birden alsınlar.. ...................Rüştü(hakan-Korcan) ....Ekrem D...Sivok(toraman).....Ferrari....İ.Köybaşı... .................Ernst..........Fink.............. . .........Dos Santos....Delgado.....Bounanote.... ..............Batuhan(Holosko)......... hatta forvet almaya gerek kalmaz bu adamlar olduktan sonra kanatlardan ve ortadan hava topu eksik olmaz ve batuhan boş durmaz...Çok iyi bir kadro olduğunu düşünüyorum...
__________________ Bir Kez oLsun gözLerime Bakmadın..Nedense Sen Beni hiç takmadın... ![]() | ||
![]() |
![]() | #2664 | ||
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | gerçekleşmeyecek bir hayal sanki ama olmayacak bir şey de değil. Fakat hepsi bir arada olmayacağını biliyorum ama ben böyle bir kadro görmek istiyorum artık.. .................Hakan Arıkan(Korcan-yada daha iyi türk kaleci varsa)................ .....Rıdvan Şimşek...İbrahim Toraman...Matteo Ferrari.....İsmail Köybaşı... Lavezzi(Bounanotte)....F.Ernst...Lucho Gonzales... G.Dos Santos...... ..........Alberto Gilardino....Llorente(Batuhan Karadeniz).... Yedekler: Yerli kaleci Ekrem Dağ Tomas Sivok Flip Holosko Sezer Öztürk İbrahim Dağaşan Selçuk (Ts)... Bu kadroları kur kur bitmez..Ama görmek istediğim çoğu futbolcu burada...
![]() |
![]() | #2665 | ||
Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sene başında alınması için artık fal açsak mı diye düşündüğüm 2-3 isimden birisi gelecek olsa keşke(9 yabancımız olduğu için olacak iş değil ama ) o kadar çok sevinirim ki.. Eğer alabilirsek gerçekten çok iyi olacaktır ve muhtemelende dünya kupası kadrosuna alınacak olursa bir daha mümkün olmayacaktır almamız..
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
![]() |
![]() | #2666 | |||
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
Kimdir o Paylaş bizimle...
__________________ Bir Kez oLsun gözLerime Bakmadın..Nedense Sen Beni hiç takmadın... ![]() | |||
![]() |
![]() | #2667 | ||
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | 2-3 isim mi soruyorsun birisi zaten diegoydu biri lisandro lopez diğeride quaresmaydı ![]()
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
![]() |
![]() | #2668 | ||
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Zaman zaman hatalı goller yesede refleksleri sağlam iyi bir kaleci.Kaleyi teslim etmekden çekinilmeyecek bir isim olur..
![]() |
![]() | #2669 | ||
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | lisandro lopez uctu baba ![]() ![]()
![]() |
![]() | #2670 | |||
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() ![]()
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | |||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |