![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
Konu Arşivi Bu Bölüm Arşiv Bölümüdür. Geçmiş Konuları Bulabilirsiniz. |
Anketimiz: Volkan Şen alınmalımı? | |||
Evet alınmalı | ![]() ![]() ![]() ![]() | 35 | 83,33% |
Hayır alınmamalı | ![]() ![]() ![]() ![]() | 7 | 16,67% |
Katılımcı sayısı: 42. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | bjk nin şu anki mevcut kadrosu doğru kullanılabilindiği takdirde çok rahatlıkla şampiyon olabilecek bi kadrodur...bence tabata gönderilip delgado monte edilebilr.. birde elimizde batuhan varken yaşlanmış bi carew i almak mantıklı değil çocuğa şans bile vermedi carew in kaprislerini çekeceğiz ... batuhanınkini çekemiyoruzzz..
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bize lazim olan tek ama tek süper bir kanat futbolcusu..
__________________ Basta bir büyük yoksa kardeslerin arasinda kavga vardir Kavga Varsa Kan Vardir Kan Varsa Ölüm Vardir Ölüm Varsa Silah Vardir Silah Varsa Para Vardir Para Varsa Güc Vardir Gücün Oldugu Yerde....Savas Vardir | ||
![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2009 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 16 ![]() | Hayalperest olmanın alemi yok.Yazın alamadıgımız,yanından bile geçemediğimiz oyuncuları devre arasındamı alıcaz .Yanlış anlamayın maddi olarak alamayız demiyorum.Elin adamı gelcekte,bizim yönetim alabilecekte(demirören gitse bile daha koltuguna alışamamış yöneticilerimizin böle bi atraksiyon yapmaya ne cesareti var nede tecrubesi)... | ||
![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | aurelio yattara halil altintop alın bunları ortada gol sorunu falan kalmaz | ||
![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ben tabata erns ve delgadodan oluşacak bir ortasahanın en azından kolay maçlarda iyi işler çıkarabileceğini düşünüyorum. tabata en azından koş dendiğinde mücadele ediyor. bu üçlüye solda tello sağdada holosko eşlik etse fena olmaz. biraz mücadele açısından zayıf olur belki ama bende kolay maçlar için diyorum zaten. maçlar zorlaştıkça tabata yerine fink oynar.transfer yapmaya gerek yok delgado yu sokabilelim kadroya yeter. | ||
![]() |
![]() | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | yerli olarak orhan sam-aurelio-halil-ibrahim akın takviyesi yapılmalı...fink-bobo-tello makul fiyatlara gönderilmeli yabancı hakları sezon sonunda kullanılmalı...
__________________ YÖNETİM İSTİFA... Konu palaaa tarafından (16-11-2009 Saat 19:12 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |