![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
Konu Arşivi Bu Bölüm Arşiv Bölümüdür. Geçmiş Konuları Bulabilirsiniz. |
Anketimiz: Volkan Şen alınmalımı? | |||
Evet alınmalı | ![]() ![]() ![]() ![]() | 35 | 83,33% |
Hayır alınmamalı | ![]() ![]() ![]() ![]() | 7 | 16,67% |
Katılımcı sayısı: 42. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2009 Yaş: 32
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Antep'te Golcümü Kalmadı ? Beto Falan dururken Niye ELin İngiLizLerinden aLaLım ki ? | ||
![]() |
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Eğer Bu Transfer Ciddi Ciddi Düşünülüyorsa BoBo gözden Çıkarılmış Demektir . | ||
![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | hıc gerek yok bobo bıze yeter alacaklarsa totenhamdan govanniyı alsınlar 10.5 numara adam elındekıler gerksız sat gıtsın ![]() ![]() ![]()
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
![]() | #5 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | bizim alıpta satabildiğimiz kaç adam var hayrına dağıtırız hepsini bide ceplerine harçlık koyarız mis gibi...
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | ||
![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | aaa ole deme antep alır bızden cok ayıp amakarsılıgında bı oyuncu verırler 2 ver bı al bolelıkle bı bakmısın 2 seneye elındekı malozları temızlemıssın ![]()
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
![]() | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 18 ![]() |
Adam uzun boylu galiba hava hakimiyeti varsa ona sağ'dan sol'dan kim orta kesecek?Böyle biri alınacaksa alınmadan önce BATUHAN denense olmazmı arada bir yanınada A2 de sekiz maçta 12 gol atan CAN ERDEM konsa TİGANA gittiğinden beri çocuğu unuttular Mustafa Denizli biraz alt yapıdaki futboculara maçlarda 10-15 dk yer verse bakın maçın başında demiyorum tamam şu aralar her maçı zor bitiriyoruz ama bu mantıkla alt yapıdaki futbolcuları nasıl kazandıracaz takıma anlamıyorum,o maç olmaz bu maç olmaz söylesenize bana hangisi NİHAT,UğurTabata,İbrahim Kaş,Serdar Özkan kadar oynayamaz?Alt yapıdaki çocukların hepsi bir iki maç sonra heyecanlarını yenip amatör ruhla bakın neler yaparlar tabi bunun için Yönetimin,Teknikdirektörün yürekli olması gerekir İNÖNÜ STADINA ALT YAPIYLA İLGİLİ ELEŞTİRİ İÇEREN BİR "PANKART"ASMAYA ÇALIŞIRKEN O PANKARTI ASTIRMAYAN BİR STAD MÜDÜRÜ VE YÖNETİM ANLAYIŞI OLURSA BİZ BU KAFAYLA TRANSFERLERE,ARADAKİ MENAJERLERE VE YILDIZ DİYE ALINAN "TABATA"GİBİ ADAMLARA MİLYON DOLARLARI SAVURMAYA DEVAM EDERLER,LAFIN KISASI BEN "SERPİL HAMDİ TÜZÜN"ZAMANINDAKİ ALTYAPIYI VE O RUHU GERİ İSTİYORUM BUNUDA BU YÖNETİMDE GÖREMİYORUM.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Beşiktaş'ta teknik direktör Mustafa Denizli golcü istedi, menacerler aranan forveti buldu... Rubin Kazan’ın ve Rus futbolunun parlayan yıldızı Alexandr Bukharov, Beşiktaş’a önerildi. Geçen sezon 21 maçta 15 gol atan genç forvet, devre arasında Kartal olabilir. Fanatik'in haberine göre, kadroda revizyon yapmayı planlayan Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli, lige verilen arayı fırsat bildi ve transfer için kolları sıvadı. Menacerlerle bir görüşmede bulunan tecrübeli çalıştırıcının, “Ara transferde bir orta saha, bir de forvetle kadroyu güçlendirmeyi planlıyorum. Bunun için aralık ortasına kadar, transferi mümkün olabilecek isimlerden bir liste çıkarın. Her şeyi tüm ayrıntıları ile istiyorum” dediği öğrenildi. Çok gizli olarak gerçekleştirilen bu görüşmenin ardından menacerler hemen arayışlara geçti ve yıldız bir isimle Denizli’ye döndü: Alexandr Bukharov... 1.93 boyunda, bonservisi elinde Son yıllarda çıkışa geçip, Euro 2008’de yarı final oynayan Rusya’nın yetiştirdiği genç ve yetenekli isimlerin başında gösterilen Bukharov’un ocak ayında boşa çıkacağı ve Beşiktaş’a gelmeye sıcak baktığı belirtildi. Rubin Kazan’ın geçen sezonki şampiyonluğunda büyük rol oynayan 1.93 boyundaki Bukharov, forma giydiği 21 maçta rakip fileleri tam 15 kez havalandırmıştı. 24 yaşındaki Bukharov, 28 saniyede attığı golle, Rus Ligi’nin en erken golünü atan isim olma unvanını da elinde bulunduruyor. 1 soru, 1 cevap Bukharov, Beşiktaş’a faydalı olur mu? Aleksandr Bukharov henüz 24 yaşında ve çok kuvvetli bir forvet. Her zaman oynamaya hazır. Bu sezon Rubin’de kariyerinin en iyi sezonunu geçiriyor. Gol yollarında çok iyi ve tam bir takım oyuncusu. Rusya’nın hocası Hiddink, baraj maçlarını geçmeleri halinde onu milli takıma alabilir. Şu an Arshavin ve Pogrebnyak gibi yıldızların arkasında sırasını bekliyor. Hem hızlı hem de kuvvetli. Topu çok iyi saklıyor. Performans anlamında da oldukça istikrarlı bir grafik çiziyor. Beşiktaş, Rubin’den daha büyük bir kulüp. Bu transfer Bukharov’un kariyeri için muhteşem olur. Boris Bogdanov / Sportekspress Bukharov kimdir? Ülkesi: Rusya Doğum yeri: Naberezhnye Chelny Doğum tarihi: 12 Mart 1985 Boyu: 1.93 Mevkii: Forvet Oynadığı takım: Rubin Kazan
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
![]() |
![]() | #10 | ||
saLLa ![]() Üyelik tarihi: Feb 2009 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() ![]() | bukharovun maçlarını bi çok kez izledim öncelikle çok istikrarlı bi oyuncu ve bu çok önemli. ayrıca bizim şuanda ihtiyaç duyduğumuz hızlı ve güçlü santrafor profilide var. bitiriciliğide üst seviyede.. tabiki bonservisinin elinde olması ve bütün bu etkenler transferdeki bir numaralı aday yapar bukharovu. yaşı itibariylede 4-5 yıl bu takımda oynayıp iyi bi paraya satılabilir.
__________________ AяdaAydemir..* Siyahı yaşıyor, beyazı arıyoruz.. Konu aяda tarafından (15-11-2009 Saat 14:05 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |