![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
Konu Arşivi Bu Bölüm Arşiv Bölümüdür. Geçmiş Konuları Bulabilirsiniz. |
Anketimiz: Volkan Şen alınmalımı? | |||
Evet alınmalı | ![]() ![]() ![]() ![]() | 35 | 83,33% |
Hayır alınmamalı | ![]() ![]() ![]() ![]() | 7 | 16,67% |
Katılımcı sayısı: 42. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2009 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | gelmesine pekde gerek yok ön lüberoda bi sorunumuz yok | ||
![]() |
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 19 ![]() |
Beşiktaş'ı kandırdılar mı? Futbol okulu başa bela oldu.. Haber1903.com sitesinin haberine göre Beşiktaş`ın Spor Okullarından Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Nedim Sarsmaz ile Nijerya`daki okulun yönetimini üstlenen Beşiktaş Berlin Futbol Akademisi`nin Başkanı Mesut Öndel`in bazı açıklamaları kafalarda soru işaretleri yarattı. Nedim Sarsmaz, Beşiktaş`ın 80`e varan okullarında önceliğin Beşiktaş`a ait olduğunu ve bu oyunculara bir bonservis bedeli ödenmeyeceğini belirtirken, sadece profesyonel olurlarken imza parası verileceğinin altını çizdi. Sarsmaz`ın bu açıklamalarına karşılık, Beşiktaş Berlin Futbol Akademisi`nin başkanı Mesut Öndel ise oyuncuların bonservislerinin kendi ellerinde olduğunu belirtti. Öndel ayrıca oyuncularından herhangi birini transfer etmek isteyen bir kulüp olursa, buna Beşiktaş Kulübü de dahil olmak üzere bonservis bedeli ödenmesi gerekeceğinin altını çizdi. Öndel, altyapıdaki oyuncularla ilgili olarak Beşiktaş`ın sadece bir önceliğinin olduğunu da belirtti. "Önce Beşiktaş" diyen Mesut Öndel, futbolcularına Beşiktaş`ın talip olmaması halinde başka kulüplerle de görüşebileceğini ve gerekli şartlar sağlanırsa satabileceğini de ifade etti. Mesut Öndel, özellikle son U17 Dünya Kupası`nda Nijerya milli takımı`nda gösterdiği performansla birçok takımın dikkatini çeken Okoro`ya Dinamo Dresden`in talip olduğunu ve kendileri ile bir görüşme yapacaklarını da belirtti. Kafalarda soru işareti yapan kısım ise, bu oyuncuların hakları kimin elinde? Nedim Sarsmaz`ın iddiaları mı doğru, Mesut Öndel`in iddiaları mı? Oyuncular Beşiktaş Kulübü`nün oyuncuları mı, yoksa Beşiktaş Berlin Futbol Akademisi`nin mi? Geçtiğimiz günlerde resmi siteden Nijerya`daki futbol okulunu duyuran Beşiktaş, acaba kamuoyuna "bu okul ve içindeki oyuncular bizim" imajı mı veriyor? Bu oyuncuların hepsi bizim diyen Mesut Öndel neden sessiz kalıyor? Bu ve bunlar gibi birçok soru hala kafaları karıştırmaya devam ediyor. En çok kafaları karıştıran nokta ise, Beşiktaş bünyesinde açılan bir futbol okulunun içindeki oyunculara Beşiktaş Kulübü neden bonservis parası ödüyor?
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() |
Beşiktaş, uzun süredir istediği golcü oyuncu için İngiltere'ye davet edildi. ![]() Gol yollarında sorun yaşayan Beşiktaş, Louis Saha transferinde sona yaklaştı... Hem kongreye güçlü girmesini sağlayacak bomba bir transfer patlatmak hem de gol sorununu çözmek isteyen başkan Yıldırım Demirören'in çok istediği yıldız oyuncu, ara transferde Kartal oluyor... Everton'dan davet alan siyah-beyazlılar, İngiltere'ye çıkarma yapmaya hazırlanıyor... Bir milyon euro fark Ada'nın saygın gazetelerinden The Guardian'ın da okuyucularına duyurduğu transferin önünde sadece 1 milyon euro'luk bir engel kaldı. Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Saha'yı ara transferde satarak para kazanmak isteyen Everton bonservis için 5 milyon euro'da ısrar ederken, Beşiktaş bu rakamı 4 milyon euro'ya çekip işi bitirmek istiyor. İngiltere'deki buluşmada bu pürüzün giderilmesine ve Fransız yıldızın Kartal olmasına kesin gözüyle bakılıyor... Fotomaç | ||
![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Inanmıyorum Artık Bu Habere
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
![]() |
![]() | #6 | ||
Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ya şu transfer haberlerinden gınğa geldi artık nedir bu yaa.. Kadroda 9 tane yabancı gazeteler hergün birini getiriyorlar takıma..Herhalde gidip federasyondan izin aldılar ki bu kadar rahat sallıyorlar..
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
![]() |
![]() | #7 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Mustafa Denizli verdiği her demeçte Transfer söz konusu bile değil diyor hala haber uyduruyorlar.
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
![]() |
![]() | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Yabancı bir futbolcu alabilmek için 2 oyuncumuzla yolları ayırmamız gerekir, hadi biri Tabata dedik, kiralarlar birine, diğeri kim olacak? Fink ve Bobo derdim önceden olsa, ama şmidi takımın banko oyuncuları durumunda...Belki isteksiz Tello'yu istemeyebilir Mustafa hoca, ama o da zor bi ihtimal... | ||
![]() |
![]() | #9 | ||
Bir Kulaç Daha Atsam Karadayım ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | bu sahayı da sevemedım gıttı ya 31 yasında bıraz fazla para degıl mı bu:S | ||
![]() |
![]() | #10 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2009 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | haklısın biraz yaşlı ama 30 yaşını doldurmayan kaliteli hiçbir futbolcu türkiye ye gelmez işte avrupa kulüplerinin döküntüleriyle idare ediyoruz türk takımları olarak
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |