![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |||||||
| Konu Arşivi Bu Bölüm Arşiv Bölümüdür. Geçmiş Konuları Bulabilirsiniz. |
| Anketimiz: Volkan Şen alınmalımı? | |||
| Evet alınmalı | | 35 | 83,33% |
| Hayır alınmamalı | | 7 | 16,67% |
| Katılımcı sayısı: 42. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |
| | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Türkiyede alınacak kaleci yok hele serkan hiç değil..
__________________ No one lives forever | ||
| |
| | #3 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Serkan;vasat bir çizgi kalecisi..yani ,Hakan dan üstün bir yanı yok..ama devamlı oynarsa iyi bir yere gelebilir..Bence Trabzon da;Onur ve Tolga varken onu almaz gibi geliyor..
__________________ "iki özel tutkum;İstanbul ve Beşiktaş" | ||
| |
| | #4 | ||
| siyah beyaz bize emanet ![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | korcanın 3-4 maçını isledim bence korcan kötü bir kaleci özellikle manisa macında oo hatalar beşiktasta oynayan bir kaleciye yakışmayacak türden rüştünün sezon sonu sözleşmesi bitiyor hakan ve serkan kalede ii bir ikili olurlar korcan kardesiminde daha çok pişmesi gerekmekte serkanın alınması taraftarıyım | ||
| |
| | #5 | ||
| .::Huzur::. ![]() Üyelik tarihi: Oct 2009
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Kalesi düşen Beşiktaş ta yönetim, Denizlisporlu file bekçisine yöneldi. Kalesi düşen Beşiktaş ta yönetim, Denizlisporlu file bekçisine yöneldi. Hakan Arıkan’ın ardından Rüştü Reçber’in de sakatlanması ve 2 aya yakın sahalardan uzak kalacak olması, Kartal’ı kaleci arayışına itti. Mustafa Denizli, sezon başında istemediği Cenk’e şimdi yeşil ışık yaktı. Beşiktaş’ta planlar değişti. Teknik direktör Mustafa Denizli, daha önceki açıklamalarında transfere gerek olmadığını söylemişti. Ancak Hakan Arıkan’ın ardından Rüştü Reçber’in de adalesinde yırtık oluşması ve 2 aya yakın sahalardan uzak kalacak olması, yeni arayışlara neden oldu. Siyah-Beyazlı yönetim, sezon başında hem kulübü hem de kendisiyle prensip anlaşmasına vardığı Denizlisporlu Cenk için bir kez daha harekete geçti. DENİZLİ VETO ETMİŞTİ Sezon başında asbaşkan Ertunç Soğancıoğlu’nun prensipte anlaştığı Cenk, teknik direktör Mustafa Denizli’den o dönem kaleci konusunda sıkıntı olmamasından ötürü veto yemişti. Ancak devre arası kampını tecrübeli kalecilerinden yoksun geçirecek olan Kartal’da bu kez Denizli’nin de Cenk’in transferine yeşil ışık yakacağı öğrenildi. Siyah-Beyazlılar’ın ligde zor günler geçiren Denizlispor ile transfer dönemi başlar başlamaz masaya oturacağı ve işi bitireceği ifade edildi.
__________________ . Siz onları üzdünüz,siz onları kapının dışına sürdünüz..Onları ağlattınız,saçlarını dağıttınız,rüzgarlara bıraktınız..Siz bıçaklar sapladınız,sessiz olun deyip ağızlarımızı kapadınız. O yaşlı başlarınızı kaldırın!..Ve hem yaşınızdan hem de başlarınızdan utanın!.. Evet ! | ||
| |
| | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Gerek yok bence.Rüştü,yaşlılığın getirdiği zor dönemleri yaşıyor.Hakan,Korcan,Umut Kaya'ya güvenmek lazım. Öncelik gençlerimizin olmalı.
__________________ Göklerden daha mavi denizlerden daha derin topraktan güzel kokan ne ola Rüzgardan daha serin başaklardan daha nazlı ay ışığından ılık ne ola Ahu gibi gözleri baktıkça yürek yakan yar ola Cennet bahçesi kokan göğsünde çiçek açan yar ola | ||
| |
| | #9 | ||
| Adanalı Melike ![]() ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 27 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | denizlispor sonuncu değil mi onlara yaramadıysa bize hiç yaramaz:S
__________________ | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |