![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
Konu Arşivi Bu Bölüm Arşiv Bölümüdür. Geçmiş Konuları Bulabilirsiniz. |
Anketimiz: Volkan Şen alınmalımı? | |||
Evet alınmalı | ![]() ![]() ![]() ![]() | 35 | 83,33% |
Hayır alınmamalı | ![]() ![]() ![]() ![]() | 7 | 16,67% |
Katılımcı sayısı: 42. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2009 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | uğur meleke konusunda bende iyi bir profesyonel olduğunu düşünüyürum fenerli olduğu bir gercek ama hiç bir zaman bunu ön plana cıkarmadı ve hep bir spor yazarı oldu fener yazarı değil gerci konuşuyoruz da türkiyede başkanlar ellerindeki güçten vaz gecip bu tarz birine teslim etmezler boş yani | ||
![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
Güntekin Onay Türkiye'de futbol konusunda bilgi birikimi en derin olsan yorumcudur... Saygı duyulacak bir futbol bilgisi var.. Eminim ki futbolcudan da anlıyordur.. Ama kendisi başta da dediğim gibi yorumcudur scout değil... Kendisi eğer yorumculuğu bırakırsa Türk Spor yorumculuğu önemli bir değeri kaybetmiş olacak ve kalitesizlik oranı artacaktır.. Güntekin Onay, Uğur Meleke gibi isimler spor medyasında kaliteyi arttıran yegane isimlerdendir.. Adnan Aybaba, Ahmet Çakar, Sinan Engin, Ziya Şengül, Tanju, Selçuk Yula, Hasan Ali medyada kirliliği arttıran sporun ruhuna nifak tohumları eken insanlardır... Hem bilmezler ama bilmediklerini de asla kabul etmezler... Bu yorumcuların birkaçı da başta Sinan Engin ülkemizde oynayan Bilica isimli futbolcunun Romanya milli takım oyuncusu olduğunu iddia edebilecek kadar futbol fukarası insanlardandır... Bilmiyorsanız lütfen çıkmayın ekrana...
__________________ KARTAL RUHTUR!! | ||
![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Valla bencede sistem bu olmalı zaten.Çokta zor değil hani.1-2 yıllık zorlanmanın karşılığını ilerde fazlasıyla alırız. Valla Arjantin-Brezilya,bırakın oraları Türkiye'de ne hazineler var haberimiz yok.Ayrıca Afrika'yı unutmamak gerek. ![]()
__________________ Göklerden daha mavi denizlerden daha derin topraktan güzel kokan ne ola Rüzgardan daha serin başaklardan daha nazlı ay ışığından ılık ne ola Ahu gibi gözleri baktıkça yürek yakan yar ola Cennet bahçesi kokan göğsünde çiçek açan yar ola | ||
![]() |
![]() | #5 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | ben uğur melekenin hangi takımlı olduğunu bilmem ama hiçbir takımının fanatizmini yaptığını yada herhangi bir takımı kayırıcı bir yorumunu görmedim. ben böyle bir organizasyona uğur melekeyi gözüm kapalı kabul ederim
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | ||
![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | bu tür bir profesyonelleşme çabasında, kişilerin tuttukları takımların irdelenmesi son derece gereksiz...uğur meleke'nin dahi tarafsızlığı sorgulanıyorsa biraz da içimizdeki gereksiz fanatizmi törpülemeyi denesek sanki daha iyi olacak bazı şeyler... | ||
![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | aynen katılıyorum
__________________ Konu Açarken Lütfen Kontrol ediniz. | ||
![]() |
![]() | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | yönetimin başarısızlıkları takım içi dengeyide bozdu Matteo Ferrari: 2.5 milyon euro Mert Nobre: 2.2 milyon euro (Türk vatandaşı) Matias Delgado: 2.1 milyon euro Fabian Ernst: 2 milyon euro Michael Fink: 1.2 milyon euro Bobo: 1.2 milyon euro Rodrigo Tello: 900 bin euro Filip Holosko: 850 bin euro Tomas Sivok: 800 bin euro Tomas Zapotocny: 750 bin euro Toplam: 14.5 milyon euro Nihat Kahveci: 3 milyon euro Rüştü Reçber: 1.5 milyon euro İbrahim Toraman: 800 bin TL (Yaklaşık 400 bin euro) Yusuf Şimşek: 700 bin TL (Yaklaşık 350 bin euro) Serdar Özkan: 700 bin TL (Yaklaşık 350 bin euro) İbrahim Üzülmez: 700 bin TL (Yaklaşık 350 bin euro) İsmail Köybaşı: 500 bin TL (Yaklaşık 250 bin euro) Hakan Arıkan: 450 bin TL (Yaklaşık 230 bin euro) Uğur İnceman: 400 bin TL (Yaklaşık 200 bin euro) Ekrem Dağ: 350 bin TL (Yaklaşık 180 bin euro) Erkan Zengin: 350 bin TL (Yaklaşık 170 bin euro) Rıdvan Şimşek: 300 bin TL (Yaklaşık 150 bin euro) Erhan Güven: 300 bin TL (Yaklaşık 150 bin euro) Toplam: 7.28 milyon euro Nobrenin Delgadonun aldığı paraya bakın millet tabiki isyan ederi tello holosko toraman yusuf bu takımın şu anda en iyileri aldıkları paraya bakın
__________________ Konu Açarken Lütfen Kontrol ediniz. | ||
![]() |
![]() | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() |
Kısa süre önce Başkan İbrahim Kızıl Tabata ve İsmail Köybaşı'nı saytamaycakarını açık bir dille söylemişlerdi ancak İsmail'i iyi bi fiyata alan Karakartal Tabata'yı da almak üzere beyler. Buradan haberi ilk ben veriyorum 7 milyon euro civarında fiyat biçilmiş Başkanlar anlaştı anlaşacak Tabata her an Karakartal olabilir. Saygılarımla... | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |