![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |||||||
| Konu Arşivi Bu Bölüm Arşiv Bölümüdür. Geçmiş Konuları Bulabilirsiniz. |
| Anketimiz: Volkan Şen alınmalımı? | |||
| Evet alınmalı | | 35 | 83,33% |
| Hayır alınmamalı | | 7 | 16,67% |
| Katılımcı sayısı: 42. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |
| | #4 | ||
| forumun death metalcisi ![]() Üyelik tarihi: May 2009 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | satmak isteselerde satamaslar zaten zapo'yu.. bisim gibi nerden bulucaklar 4.5 euro veren başka bir kulüp ? busene kiğralarla seneye serbest bırakırlar.. Örnekleri çok.. | ||
| |
| | #6 | ||
| Gurbetci KartaL ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | demekki neymis fos kere fos bir habermis kendi deyimi ile futboldan anlamayan arkadasa ithaf olunur oku lutfen! http://besiktasforum.net/forum/futbo...i/#post1047748 | ||
| |
| | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | | ||
| |
| | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() | Bakın bu konuda size tüyo vermiştim ve transferi haftalar öncesinden size net bi şekilde duyurmuştum ve 7 milyon Euro'dan bahsediyordum bana inanmanyanların sayısıda yüksekti ee ne oldu sonunda Tabata Kartal oldu ![]() | ||
| |
| | #9 | ||
| Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | İspanyol gazetesi Estadio Deportivo, Sevilla’nın, sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Beşiktaşlı futbolcuyla anlaştığını iddia etti. Sportif Direktör Monchi, “Toraman transfer listesindedir ancak fazla detay veremem” dedi Milliyet'te yer alan habere göre, Sevilla, İbrahim Toraman’ın işini bitirmek için harekete geçti. Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan futbolcuyla flörtte olduğu belirtilen ünlü İspanyol kulübünün, Toraman ile anlaştığı iddia edildi. Sevilla’da yayınlanan Estadio Deportivo gazetesi, Beşiktaşlı futbolcunun işini bitirmek üzere kulübün, menajerle masaya oturduğunu ve taraflar arasında anlaşmaya varıldığını belirtti. Beşiktaş Kaptanı İbrahim Toraman’ın İspanya’da futbol hayatına devam etmek istemesinin bu anlaşmada önemli rol oynadığına değinilirken, Sevilla Kulübü’nün bu transferi gerçekleştirmesi halinde Beşiktaş’a bonservis bedeli ödemeyeceği de duyuruldu. Kulüp de İbrahim hakkında çıkan haberleri yalanlamadı. Toraman’ın Türk Milli Takımı formasını giyen bir futbolcu olduğuna dikkat çeken Sportif Direktör Ramon Rodriguez Monchi, onu uzun süredir izlediklerini hatırlatarak, “Daha fazla detay veremem. Ancak Toraman, Sevilla Kulübü’nün transfer listesindedir” dedi. İbrahim Toraman Sevilla’ya transferi gerçekleşmesi halinde, Real Betis forması giyen Mehmet Aurelio ile aynı kentte yaşayacak. | ||
| |
| | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2009 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | eğer bu adamı bırakırlarsa heleki bonservis bedelsiz gierse bu yönetime yazıklar olsun | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |