![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |||||||
| Konu Arşivi Bu Bölüm Arşiv Bölümüdür. Geçmiş Konuları Bulabilirsiniz. |
| Anketimiz: Volkan Şen alınmalımı? | |||
| Evet alınmalı | | 35 | 83,33% |
| Hayır alınmamalı | | 7 | 16,67% |
| Katılımcı sayısı: 42. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |
| | #1 | ||
| .::Huzur::. ![]() Üyelik tarihi: Oct 2009
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hergün şu oyuncu gidecek, bu oyuncu gidecek diye yaınlanan haberlerden sıkıldım. Artık yorum yapmaya gerek yok bu tür haberler için, yönetimin aklı varsa zaten ne yapması gerekeceğini bilir..Tabi varsa o akıldan!..
__________________ . Siz onları üzdünüz,siz onları kapının dışına sürdünüz..Onları ağlattınız,saçlarını dağıttınız,rüzgarlara bıraktınız..Siz bıçaklar sapladınız,sessiz olun deyip ağızlarımızı kapadınız. O yaşlı başlarınızı kaldırın!..Ve hem yaşınızdan hem de başlarınızdan utanın!.. Evet ! | ||
| |
| | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2008 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | adam sakat sakat beşiktaş için oynadı bi yere gider mi ya akıl var mantık var =))
__________________ BO Q7 niz =)) | ||
| |
| | #5 | ||
| saLLa ![]() Üyelik tarihi: Feb 2009 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() ![]() | haberler bencede yalan ama yönetim bu haberler sayesinde açsın gözünüde sözleşmesi biticek oyuncularla sözleşme imzalasın bir an önce.
__________________ AяdaAydemir..* Siyahı yaşıyor, beyazı arıyoruz.. | ||
| |
| | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Toraman Beşiktaş Aşığıdır Gitmez Bir Yere | ||
| |
| | #7 | ||
| Adanalı Melike ![]() ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 27 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | "Sevilla Kulübü’nün bu transferi gerçekleştirmesi halinde Beşiktaş’a bonservis bedeli ödemeyeceği de duyuruldu." gitmesini istemiyorum ama giderse de bonservisi alınmalı
__________________ | ||
| |
| | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | toraman besiktasi sever bircok ispat etti ama yinede besiktasi sever biryere gitmez dememiz dogru degil sonucta sözlesmesi bitiyor ve uzatan toraman degil yönetim..
__________________ Basta bir büyük yoksa kardeslerin arasinda kavga vardir Kavga Varsa Kan Vardir Kan Varsa Ölüm Vardir Ölüm Varsa Silah Vardir Silah Varsa Para Vardir Para Varsa Güc Vardir Gücün Oldugu Yerde....Savas Vardir | ||
| |
| | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2009
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | toramana yakışırr ispanyada helekii sevillla gbiii büyük bir takımda oynamak toramanın hakkıdırr ordada mütiş bir performnas gösterecektir..çok kaliteli bir isim ibrahim toraman..artık yaşıda geliyorr bence tam zamnı avrupaya açılmak için..toramanın buna hakkı var çünkü..giderse onu çok ararızz yeride kolay kolay dolmaz...ama gitmek istermi beşiktaşı bırakmak istermi bilmiyoruz..ama gitmek istersedee toramana kimse laf söleyemezz... yalnız bedavaya gitmesiii kötü olurr ... | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 8 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 8 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |