![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
Konu Arşivi Bu Bölüm Arşiv Bölümüdür. Geçmiş Konuları Bulabilirsiniz. |
Anketimiz: Volkan Şen alınmalımı? | |||
Evet alınmalı | ![]() ![]() ![]() ![]() | 35 | 83,33% |
Hayır alınmamalı | ![]() ![]() ![]() ![]() | 7 | 16,67% |
Katılımcı sayısı: 42. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Adam Roma'ya Gidiyor ![]()
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
![]() |
![]() | #2 | ||
Beşiktaş'Lı oLunmaz...Beşiktaş'Lı doğuLur.. ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | yok arkadasim bence yanlış düşünüyorsun bobo kaç yıldır bizde kaç tane kafa golü attı ki hem bu sene sanki bile bile oynamıyor gibi..Bobo desen gayret gösteriyor ama olmuyor kalabalık defansın arasında kayboluyor yalnız kalıyor..
__________________ Bir Kez oLsun gözLerime Bakmadın..Nedense Sen Beni hiç takmadın... ![]() | ||
![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | haklisin yalniz kaliyor ama yalniz kaldigi halde iyi isler yapiyor bobo bobonun yanina nobreyi yada batuhani koy cok farkli olur ama bunuda hocamiza anlat bize forvetten cok kanat oyuncusu lazim
__________________ Basta bir büyük yoksa kardeslerin arasinda kavga vardir Kavga Varsa Kan Vardir Kan Varsa Ölüm Vardir Ölüm Varsa Silah Vardir Silah Varsa Para Vardir Para Varsa Güc Vardir Gücün Oldugu Yerde....Savas Vardir | ||
![]() |
![]() | #4 | ||
Beşiktaş'Lı oLunmaz...Beşiktaş'Lı doğuLur.. ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | nobre değil.. Bizim aradığımı kan aslında Batuhan.. Batuhan ı bir oynatsa nasıl bir oyuncu oldugunu herkese gösterecek..Bana kalırsa bırak avrupayı dünyanın aranan santraforları arasına ismini yazdıracak.Batuhan ı oynatmadıgı için uzun boylu golcü transferi yapılmasından yanayım...
__________________ Bir Kez oLsun gözLerime Bakmadın..Nedense Sen Beni hiç takmadın... ![]() | ||
![]() |
![]() | #5 | ||
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ben rakipleri yormasi acisindan nobrede is yapar dedim ama gönlümden tabiki batuhan geciyor bazileri pismesini bekliyor ama bu gidisle kendisini patlatacak batuhan besiktasi sever ama bu ikinci yaridada sans bulamazsa gider bu takimdan sonra hem paraya hemde batuhan gibi oyuncu kaybetmemize yazik olacak batuhan birak türkiyeyi bu yaslarda en potansiyel forvet oyuncusu ama anlayana
__________________ Basta bir büyük yoksa kardeslerin arasinda kavga vardir Kavga Varsa Kan Vardir Kan Varsa Ölüm Vardir Ölüm Varsa Silah Vardir Silah Varsa Para Vardir Para Varsa Güc Vardir Gücün Oldugu Yerde....Savas Vardir | ||
![]() |
![]() | #6 | ||
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Nereye kadar pişecek bu adam. Geçen yıl 2nci yarıda Es Es leri taşıdı 8 gol attı adam ve formdaydı.Bence suanda 11 in değişmez ismi olması lazım
![]() |
![]() | #7 | ||
CARSI 71 ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | toni turkiyeye gelmez gecenlerde bir söylesini dinledim tekrar italyaya gitmek istiyor
__________________ ![]() | ||
![]() |
![]() | #8 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | yahu adam romayla anlasali ay oldu siz hala toni diyonuz ![]()
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() |
![]() | #9 | ||
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | illa bizim gündemimizdemi olmasi gerekiyor adamin üzerine konusmak icin
![]() |
![]() | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() |
MAROUNANE CHAMAKH-BORDEAUX-Forvet Oyuncusu DIEGO GODIN-VILLARREAL-Forvet Oyuncusu HAMİT ALTINTOP-Bayern Münih-Orta Saha Oyuncusu LOUIS SAHA-EVERTON-Forvet Oyuncusu JONATHAN GUZMAN-FEYENOORD-Orta Saha Oyuncusu MAXI RODRIGUEZ-ATLECICO MADRID-Orta Saha Oyuncusu DECO-CHELSEA-Orta Saha oyuncusu TADDEI-ROMA-Orta Saha Oyuncusu MANUEL ALMUNIA-ARSENAL-Kaleci MARKO PANTELIC-AJAX-Forvet Oyuncusu JULIANO BELLETTI-CHELSEA-Defans Oyuncusu MORTEN GAMST PEDERSEN-BLACKBURN ROVERS-Orta Saha Oyuncusu SIDNEY GOVOU-LYON-Forvet Oyuncusu MARTIN PETROV-M.CITY-Orta Saha Oyuncusu KIM KALLSTRÖM-LYON-Orta Saha Oyuncusu CHRISTOPH METZELDER-REAL MADRID-Defans Oyuncusu MICHAEL BALLACK-CHELSEA-Orta Saha Oyuncusu RAUL TAMUDO-ESPANYOL-Forvet Oyuncusu PATRICK VIEIRA-INTER-Orta Saha Oyuncusu FABIO SIMPLICIO-PALERMO-Orta Saha Oyuncusu JOE COLE-CHELSEA-Orta Saha Oyuncusu FABIO AURELIO-LIVERPOOL-Defans Oyuncusu KEVİN KURANYI-SCHALKE 04- Forvet Oyuncusu HALİL ALTINOP-SCHALKE 04-Forvet Oyuncusu GORAN PANDEV-LAZIO-Forvet Oyuncusu TOMAS ROSICKY-ARSENAL-Orta Saha Oyuncusu VALERI BOJINOV-PARMA-Orta Saha Oyuncusu
__________________ ![]() Konu In the dark tarafından (23-12-2009 Saat 02:51 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |