![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
Konu Arşivi Bu Bölüm Arşiv Bölümüdür. Geçmiş Konuları Bulabilirsiniz. |
Anketimiz: Volkan Şen alınmalımı? | |||
Evet alınmalı | ![]() ![]() ![]() ![]() | 35 | 83,33% |
Hayır alınmamalı | ![]() ![]() ![]() ![]() | 7 | 16,67% |
Katılımcı sayısı: 42. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #1 | ||
Beş-U-ktaş ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | valla cen k iyi ama serkan bi beden daha büyük futbolcu bizim yönetim alıcagını sanmıyorum... | ||
![]() |
![]() | #3 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Serkan daha iyi oyuncu ama şu kaleci arayışlarından vazgeçip bir an önce kanatlara takviye yapmak için araştırma yapmaları lazım. | ||
![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | İlla Kaleci Alınacaksa Sezon Sonu Rüştününde Bırakması ihtimalini düşünürsek Serkan Ve Hakan Kalemizi Uzun Yıllar Korurlar | ||
![]() |
![]() | #5 | ||
.::Huzur::. ![]() Üyelik tarihi: Oct 2009
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Her yerde başka isimler..Bizim için hayırlı olan ve en çok işimize yarayacak hangisi ise o gelir umarım Beşiktaşımıza..
__________________ . Siz onları üzdünüz,siz onları kapının dışına sürdünüz..Onları ağlattınız,saçlarını dağıttınız,rüzgarlara bıraktınız..Siz bıçaklar sapladınız,sessiz olun deyip ağızlarımızı kapadınız. O yaşlı başlarınızı kaldırın!..Ve hem yaşınızdan hem de başlarınızdan utanın!.. Evet ! | ||
![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() ![]() | serkan çok hoşuma giden bir kaleci rüştüyü bu sezon sonu emekli edeceksek alınabilir yoksa korcan hakan rüştü varken yazık olur
__________________ ![]() | ||
![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2009 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | kim ne derse desin...bence süper ligin en iyi kaleceisi.....normalde 28-29 yas alti kalecilere pek sicak bakmam ama.....serkan cok yetenekli ve cok hirsli bi kaleci...... bonserviside elinde lütfen alinsin..... | ||
![]() |
![]() | #8 | ||
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Beşiktaş, Manisaspor’la yollarını ayıran Sezer Öztürk’ü kadrosuna katıyor. Radyospor’da Özgür Sancar’la Haber Özel Programı’na katılan Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Nedim Sarsmaz, “Bazı hazırlıklar var, doğrudur. O hazırlıkların sonucuna göre Sezer Beşiktaş’a gelebilir” dedi. Aynı programda konuşan Sezer ise “Önümüzdeki günlerde büyük kulüplerden bir tanesine transferim konusunda bir gelişme yaşanabilirim. Menajerim temaslarını sürdürüyor. Manisaspor’la da anlaşılırsa transferimin gerçekleşmesini istiyorum. Benim için önemli olan oynayabileceğim takımlara gitmek. Kendimi büyük takımda oynamak için hazır hissediyorum. Futbol her yerde aynı şekilde oynanıyor. Hatta büyük takımda yetenekli futbolcular için daha iyi oynamak daha kolaydır; çünkü yanındaki adamlar futbolu bilen adamlar oluyor. Büyük takımda oynamak istiyorum” şeklinde konuştu. SEZER’İ EZELDEN BERİ İSTİYORUZ Sezer Öztürk, çok uzun süredir takip ettiklerini belirten yönetim kurulu üyesi Nedim Sarsmaz, “Sezer, Manisaspor’a gelmeden, Almanya’daki günlerinden bu yana takip ettiğimiz bir oyuncu. Bazı hazırlıklar var. Doğrudur. O hazırlıkların sonucuna göre Sezer, Beşiktaş’a gelebilir” diyerek bu transfer gerçekleşmek üzere olduğunu ifade etti. | ||
![]() |
![]() | #10 | ||
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Özer Hurmacı Nasılsa Sezer Öztürk'te Onun gibi Kaliteli ve Genç Bir Futbolcu uzun Yıllar Hizmet Edebilir ve Katkı Sağlar Beşiktaşa Gelirse | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |