![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
Konu Arşivi Bu Bölüm Arşiv Bölümüdür. Geçmiş Konuları Bulabilirsiniz. |
Anketimiz: Volkan Şen alınmalımı? | |||
Evet alınmalı | ![]() ![]() ![]() ![]() | 35 | 83,33% |
Hayır alınmamalı | ![]() ![]() ![]() ![]() | 7 | 16,67% |
Katılımcı sayısı: 42. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() ![]() | guti gelmiş kaç yaşına alsak bile ne olucak ki. bu kadar fantezi aramayalım o zaman sergeni takıma alalım hey allahım ya
__________________ ![]() | ||
![]() |
![]() | #2 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Çok isimler duyduk bugüne kadar geçin bunları artık.
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
![]() |
![]() | #3 | ||
B3ŞİKT@ŞK ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yalandan kım ölmüs gazeteler trajlarını yukseltmek ıcınn yazıyorlar
__________________ T3QİN | ||
![]() |
![]() | #4 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Birde Beşiktaş sallandı demişler sanki herkes şoka girdi sanki herks inandıda kulübün kapısına dayandı havaalanaına yığıldı. Hayret bişey
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
![]() |
![]() | #5 | ||
B3ŞİKT@ŞK ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | abı bızım bu duruma dusurenler utansınnn koskoca besıktas taraftarı bu kadar acı ve keder cekmesıne nasıl ızın verıyorlar anlmıs degılımm... adam akılı bır yonetım olsa bjk hakkında hıc bır kımse yalan dolan yazılar yazmazdııı..... sımdı herkes besıktas hakkında ıstedıgını dıyebılıyor ıstedgını yazabılıyor... benı uzen ne yenılgıler ne kotu futbolll BESIKTAS bu hallere dusecek kdar sahıpszlık uzuyor
__________________ T3QİN | ||
![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Geçen Sezon'da Bu İsim vardı ![]()
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
![]() |
![]() | #7 | ||
last emperior ![]() Üyelik tarihi: May 2009 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | keşke... | ||
![]() |
![]() | #8 | ||
saLLa ![]() Üyelik tarihi: Feb 2009 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() ![]() | ben daha çok kadroya giremeyen dudek gelir diye düşünüyodum ama guti geliyomuş ![]() şu basından allah razı olsun her insanı günde bi iki kere güldürebiliyolar ![]()
__________________ AяdaAydemir..* Siyahı yaşıyor, beyazı arıyoruz.. | ||
![]() |
![]() | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | cok iyi oyuncudur ama arkadaslar adam gay sizi rahatsiz edermi bilmem ama ben bu takimda böyle kisiler oynamasini istemem haber zaten faso fiso orasida ayriya
__________________ Basta bir büyük yoksa kardeslerin arasinda kavga vardir Kavga Varsa Kan Vardir Kan Varsa Ölüm Vardir Ölüm Varsa Silah Vardir Silah Varsa Para Vardir Para Varsa Güc Vardir Gücün Oldugu Yerde....Savas Vardir | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |