![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
Konu Arşivi Bu Bölüm Arşiv Bölümüdür. Geçmiş Konuları Bulabilirsiniz. |
Anketimiz: Volkan Şen alınmalımı? | |||
Evet alınmalı | ![]() ![]() ![]() ![]() | 35 | 83,33% |
Hayır alınmamalı | ![]() ![]() ![]() ![]() | 7 | 16,67% |
Katılımcı sayısı: 42. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() |
Beşiktaş, Almanya'nın Hoffenheim takımının Türk asıllı kalecisi Ramazan Özcan'ı kiralık olarak sezon sonuna kadar kadrosuna kattı. ![]() Beşiktaş, Rüştü ve Hakan Arıkan'ın sakatlıklarının uzun sürecek olması nedeniyle yaşadığı kaleci sıkıntısını Hoffenheim'in Türk asıllı kalecisi Ramazan Özcan'ı kiralayarak çözdü. Türk asıllı 26 yaşındaki kaleci Ramazan, geçtiğimiz sezon başarılı olan Hoffenheim'da 7 maçta ilk onbirde sahaya çıkmıştı. Ramazan, aynı zamanda Avusturya milli takımının da formasını giyiyor. Özcan bu sezon ise henüz Bundesliga'da forma şansı bulmuş değil. | ||
![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Besiktas a alinabilecek kaleciler icindeki en kötü alterniflerden biri.Avusturya da yasiyorum ama bu cocuk eger bizim kaleyi koruyacaksa Korcan da israr edilmesi cok daha fazla hayirli olur diye düsünüyorum.Bence cok hantal ve refleksleri kötü bir kaleci...
__________________ CARSI"yim KARSIyim!!! | ||
![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Ümit Özat (Ankaragücü Yardımcı Antrenörü) Köln’de top koştururken, bir kaç kez karşılıklı oynamıştık. Ramazan solak bir file bekçisi... Kaleci antrenörü olmadığım için ayrıntılı bir yorum yapmam doğru olmaz. Ancak Beşiktaş araştırmış ve en doğru kararı vermiştir. Beşiktaş kalesinde; Rüştü, Hakan ve Ramazan arasında müthiş bir rekabet yaşanacağını düşünüyorum. Ramazan aynı zamanda Avusturya Milli Takımı’nda da görev yapıyor. Beşiktaş’ta rahatlıkla kaleyi koruyabilecek kapasitede... Zaten Hoffenheim’da da oynuyor ve başarılı bir performans sergiliyordu. Wolfgang Ruinir (Austria Sport Gazetesi) Ramazan Avusturya’nın son yıllarda yetiştirdiği en yetenekli kalecisi... Kariyerine Lustenau’da start verdi, Red Bull Salzburg’da 2. kaleciydi ve daha sonra Almanya’nın Hoffenheim ekibine transfer oldu. 2008 Avrupa Şampiyonası’nda Avusturya Milli Takımı’nın da kalesini koruyan genç file bekçisi çizgideki müthiş reflekleriyle ön plana çıkıyor. Ani gelen şutlara iyi cevap verebiliyor. En büyük zaafı ise şimdiye dek fazla forma şansı bulamaması ve tecrübe kazanamaması. Fakat Beşiktaş takımında sürekli yer bulursa, Türkiye’de ve Avrupa’da ileriki yıllarda büyük sükse yapacaktır... | ||
![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Daha 25 Yaşında Avusturya Milli Takımındada Oynuyor Bence İyi Bir Tercih Yaptık . | ||
![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2009 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | izlemedim bilemiyorum | ||
![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | hiç izlemedim ....inş. iyi çıkar.zaten oynama şansıda bana göre az olur kiralıkmış da sanırım
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |