![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
Konu Arşivi Bu Bölüm Arşiv Bölümüdür. Geçmiş Konuları Bulabilirsiniz. |
Anketimiz: Volkan Şen alınmalımı? | |||
Evet alınmalı | ![]() ![]() ![]() ![]() | 35 | 83,33% |
Hayır alınmamalı | ![]() ![]() ![]() ![]() | 7 | 16,67% |
Katılımcı sayısı: 42. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #2 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | ulan kartalhaber bi susun lan serefsizler celsi deco+carvalho icin 14 milyon istiyormusta satacak takim bulamiyormus allahim sen bana sabir ver daha gecen gun inter istedi carvalhoyu cehelseden 40 milyon euro fiyat cektiler adama ikisini 14 e biraktilarda kim almadi anlamadim bide bu beyinsize diyeceksin hadi 14 e aldin bu adamlari sana gore 60 trilyon cok ya bu adamlarin her birnin yillik alacagi en az para 4 milyon azi olmaz fazlasi olur 3er yilli anlastin 24 milyon koy ustune 14 daha 38 milyon carp 38 milyonla 2.15 i asagi yukari 80 milyon ulan serefsiz 60 milyon icin bunlari yazan sen 80 milyon icin dunyayi yikardin herhalde
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) Konu once_biz_vardik1903 tarafından (09-07-2009 Saat 00:18 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
![]() | #3 | ||
Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yaw arkadaşlar şu kolpahaber.com un '' Beşiktaş Düşmanı '' olduğu belli..Lütfen bu heriflerin ne sitesine girin ne de bu forum da haberlerini paylaşın..Sinir katsayısının arttırmaktan başak işe yaramaz çünkü.. | ||
![]() |
![]() | #4 | |||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ ![]() | |||
![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | O denilen ücretler birçok takım tarafından tek bir futbolcuya verilen ücretlerdir... Bir Mehmet Topuz parasına Nihat+İsmail'i almışız... Hangisi daha başarılı bir düşünmek lazım! Marsilya'nın transfer ettiği Diawara 8 milyon euro, Pogatetz Middlesbrough'dan 9 milyon euro gibi paralara transfer oldular... Emin olun Ferrari bu iki isimden iyidir ve çok pahalı değildir. Ama şahsi fikrim bence Ferrari'den daha iyi bir adam alınabilinirdi. Bu da bir gerçek.. Ama Ferrari'den iyi olan adam Ferrari ile aynı fiyat olmaz daha fazlası olurdu... Yorum yapan arkadaş bunu düşünememiş galiba...
__________________ KARTAL RUHTUR!! | ||
![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | kartalhabere ben girmemeyi kararlaştırmıştım 1 ay önce ve girmiyorum artık çok mutluyum sizde ne girin nede ordaki haberleri buraya taşıyın ve mutlu olun çnkü ordaki yazarlar o kadar art niyetli ki sanki bütün hataları beşiktaş yapmış gibi... böyle bir beşiktaş sitesi olmaz o yüzden beşiktaş sitesi olarak değerlendirmiyorum ve girmiyorum mesela haber1903 egirin mutlu olun ![]()
__________________ ![]() | ||
![]() |
![]() | #8 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | kartalhaber tamamen içimizdeki irlandalılardan oluşmaktadır haberlerine,yorumlarına veya yazılarına pek itimat edilmemesi gerekiyor.
__________________ ÖLüMLe YaŞaMı AYıRaN ÇiZGi, SiYaHLa-BeYaZı AYıRaMaZKi.. ![]() | ||
![]() |
![]() | #10 | ||
sayende mazoşist oldum! ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bu nedir ya... ferrarimi gittiği hiç bi takıma uyum sağlıyamamış!... bu adam resmen atıp tutmuş gerçekle hiç bi ilgisi olmayan sadece milleti pohpohlamaya bişiler yazmış!!!.. laf olsun torba dolsun... nihattan 2 sene sonra bişey beklemiomuş =)) ya bi git ya... | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |