![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
Konu Arşivi Bu Bölüm Arşiv Bölümüdür. Geçmiş Konuları Bulabilirsiniz. |
Anketimiz: Volkan Şen alınmalımı? | |||
Evet alınmalı | ![]() ![]() ![]() ![]() | 35 | 83,33% |
Hayır alınmamalı | ![]() ![]() ![]() ![]() | 7 | 16,67% |
Katılımcı sayısı: 42. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | İsmail'e kötü demiyorum ama o paralara hiçbir türk oyuncu alınmaz, bundan eminim...Özellikle büyük kulüp başkanları artık akıllı olmak zorunda, yoksa kulüpleri batıracaklar haberleri yok...Yaa gurbetçi bir oyuncu alırım, Almanyadan Hollandadan Avusturyadan falan, ya da paftan bir oyuncu çıkarırırım yine de bu kadar para vermem bi anadoludan gelen adama, inat olsun diye vermem yaf sırf, başkanlar resmen soyguncu olmuş, büyük kulüpler sayesinde ayakta durmaya çalışıyorlar işte!. | ||
![]() |
![]() | #4 | ||
Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | İyi bir solbek bulmak çölde su bulmaya benzer ki biz çok iyi bir sol bek bulduk o yüzden verilen para son derece normal..Keza 3-4 ay sonra İsmail kendini gösterdiğinde kimse verilen paradan da bahsetmeyecektir...
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
![]() |
![]() | #5 | ||
Beşiktaş'Lı oLunmaz...Beşiktaş'Lı doğuLur.. ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Sıkıntı yaratmaya hiç gerek yok.Aldığımız oyuncuları sıradan görüyorlar ve çok fazla ücretle transfer ettiğimizi düşünüyorlar.Sonunda ne oluyor verilen ücreti adamlar formalarını başarılı bir şekilde terleterek veriyorlar..Farklı düşünen ezikler hasetlerinden çatlıyorlar niye ? Türkiyede öne çıkmış iyi adamları uçuk fiyatlarla alıyorlar ama noluyor fos çıkıyorlar.Aslında iyi olan adamı Ezikbahçe mahvediyor köreltiyor ve futbol hayatı sona eriyor adamın.O yüzden bizi çekemiyorlar.. ![]() ![]() ![]()
__________________ Bir Kez oLsun gözLerime Bakmadın..Nedense Sen Beni hiç takmadın... ![]() | ||
![]() |
![]() | #6 | ||
david silva ![]() Üyelik tarihi: Jun 2009
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ne bekliolardı acaba...
__________________ TO LİVE İS TO DİE... | ||
![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Herhalde her adamı bedaya getirmemizi bekliyorlar.. Bonservisi elinde olsun adama en fazla 100.000 verelim hatta onu da vermeyelim.. Babasını çağıralım belki hayrına oynar.. Bu dediğim şekilde transfer yapsalar dahi eleştiri olur.. iyi adam olsa bedava gelirmiydi diye!! işte sorunun cevabı da tam burda gizli.. İyi adam olsa bedavaya gelmez pahalıya gelir...
__________________ KARTAL RUHTUR!! | ||
![]() |
![]() | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | o fiyata pişman olmayiz.
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Bu rakama çok diyenler lütfen bana 3 veya 4 milyona başka bir sol bek söylesinler. Var da biz mi almadık? Nerede o Holosko geldiğinde yaygara koparanlar? Şimdi hepsi ayakta alkışlıyorlar. Bıktık bu içimizdeki irlandalılardan.. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |