![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |||||||
| Konu Arşivi Bu Bölüm Arşiv Bölümüdür. Geçmiş Konuları Bulabilirsiniz. |
| Anketimiz: Volkan Şen alınmalımı? | |||
| Evet alınmalı | | 35 | 83,33% |
| Hayır alınmamalı | | 7 | 16,67% |
| Katılımcı sayısı: 42. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2009 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | holosko geldiginde ben inanin yuh be okadar para etmez dedim alinir mi bu oyuncu o kadar paraya ve ben bir yönden hakli ciktim cünkü avrupada holoska ne yapti türkiye ligi baska avrupaya gideceksen kadronu güzel kurmalisin holoskonun ilk hazirlik macini izledim bu adam ligde iyi olur ama avrupada fiyasko hmm oynadiya adam ne yapsin daha holosko diyeceksiniz demi bana eger türkiyeden bu tarz oyunculara o kadar verilirse adam avrupada cikacak maci dönderecek yildizsa eger gelelim ismaile cok ucak ama futbolcunun alacagi para ucuk fiyati kapatiyor bir ara 6 milyon bonservis 2 milyon yillik diye cikan medyada bu fiyatlarin altonda olmasida biz besiktaslilari kandirmayi basarmistir yinede ucuk fiyat tabatayida alirsa bbesiktas yönetimi vay haline o zaman gaziantep 3 oyuncuyu 15-20 milyona satiyorsa lige niye damgasini vuramadi mantikli düsünelim biz tararftar olarak ben avrupada hezimet görmek istemiyorum ligde her futbolcu oynar sikiysa avrupada oyniyabilsen o zaman avrupada deneyimi olmayan oyunculara bu kadar PARA verilmez | ||
| |
| | #2 | ||
| david silva ![]() Üyelik tarihi: Jun 2009
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ya sanki millet tartışınca demirören parayı geri alcak hea ![]() ![]()
__________________ TO LİVE İS TO DİE... | ||
| |
| | #3 | ||
| DiYaRıN KaRTaLı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | eğer ismail iyi oynarsa para konuşulmaz artık | ||
| |
| | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | barış kupasında herşeyi göreceğiz ![]() | ||
| |
| | #5 | ||
| david silva ![]() Üyelik tarihi: Jun 2009
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | güzeldi halil ![]() ![]() ![]()
__________________ TO LİVE İS TO DİE... | ||
| |
| | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yahu adam gelsin diye etmediginiz laf yokdu hepimiz istiyorduk simdi geldi yok cok pahali bilmem kimleri zengin ediyoruz türk futbolcuya bukadar verilirmi yahu adam kaliteli oynadigi bölgede bulacagimiz futbolcu kisitliydi hemde yerli oyuncu aldik adamin ismi ismailinho olsa hemen harika transfer aldigi son kurusuna kadar helal olsun derdiniz bu türkleri kücük görmenizi anlayamiyorum birkac anti var diye hepsi anti olcak degilya türkiyedende az cok iyi futbolcular cikiyor ben adamin geldigi takimina göre parayi degil oynadigina göre parayi veririm ismailde iyi sezon gecirdi cokda genc vereceksin iste
__________________ Basta bir büyük yoksa kardeslerin arasinda kavga vardir Kavga Varsa Kan Vardir Kan Varsa Ölüm Vardir Ölüm Varsa Silah Vardir Silah Varsa Para Vardir Para Varsa Güc Vardir Gücün Oldugu Yerde....Savas Vardir | ||
| |
| | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2009 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Ödenen miktar gerçekten çok yüksektir. G.antep tarihinde 2. ye bize KOL u geçirdi. ( 1.ci AYHAN AKMAN dı ) Daha PROF ta 25 maç oynayan daha önce PAF ta mücadele eden ve Ortasaha ve Forvet gibi skorer bir mevki de değilde defansın solunda oynayan bir oyuncuya verilen bu paralar astronomik değil astronomiğin astronomiğidir. 5,5 milyon Euro + sadece 2 yaş büyüğü Serdar Kurtuluş + Daha isimleri belli olmayan 2 oyuncumuz daha. Sanki İsmail i değil mevkisinde zamanında en iyisi olan R.Carlos un 25 lik halini aldık sanırım. Bu trasnfer Ekomik yönden tamamen FİYASKO dur. Aksini inkar edenler; elinde bulunan Lig tecrübesi daha fazla olan, yaşı daha küçük olan, Skorer yönden daha çok para yapması gereken Forvet Oyuncusu olan BATUHAN ın en az 10-15 milyon Euro yapması gerekir. Kısacası şuanda elimizdeki futbolculardan en değerli olan BOBO ya bile 5 milyon Euro vermeye zorlanırlırken İsmail gibi daha belli bir yerlere gelmemiş ve belli bir tecrübesi olmayan birine bu kadar para verilmesi yanlıştır. İnşallah HAYIRLI ve FAYDALI olurda en az 5 sene bize hizmet ettikten sonra en az 10 milyon Euro ya Avrupa ya satarız | ||
| |
| | #10 | ||||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2009 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Alıntı:
Alıntı:
| ||||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |