![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
Konu Arşivi Bu Bölüm Arşiv Bölümüdür. Geçmiş Konuları Bulabilirsiniz. |
Anketimiz: Volkan Şen alınmalımı? | |||
Evet alınmalı | ![]() ![]() ![]() ![]() | 35 | 83,33% |
Hayır alınmamalı | ![]() ![]() ![]() ![]() | 7 | 16,67% |
Katılımcı sayısı: 42. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | Bugün büyük Beşiktaşlı, sevgili efsanemiz Ali Gültiken de bi yazı yazmış İsmail'in bonservisi hakkında..Anlaşılan bu çocuğun kapak takacağı insanlar çoğalmaya devam edecek..Kimse takmasın kafasına..
__________________ B | ||
![]() |
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Holosko kalitesinde adam bulmuş hala da bunuyo... Holosko özverili oyuncudur görev adamıdır.. Nereye koysan oynar ve hakkını vermeye çalışır... Hızlıdır ama teknik değildir.. Ribery değildir ama bizim Holosko'muzdur!..
__________________ KARTAL RUHTUR!! | ||
![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2009 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | holosko oynar oynamiyor demiyorum ki anlamiyorsunuz ki maci dönderecek bir oyuncu söyleyin bana suanki takimda tello holosko bobo delgado olsun ileri ucdaki oyuncular bir anda gol atabilecek kapasitede oyuncular degil bakin iyi okuyun ve anlayin takim iyi oyniyinca bu adamlar cikar gollerini atar ama takim döküldügünde ise ortalikda olmaz diyorum ilhan mansiz SERGEN li zamaninda takim kötü oynasada bu oyunculara güven sonsuzdu icinizden hmm sergen veya ilhan bir anda cikar ortaya beklenmedik gol atar diyebiliyorduk simdi kimi diyebiliyoruz bir örnek lütfen suanki kadrodan tamam övün oyunculari ama kumaslari belli oluyor takim kötü oynadigi zaman haksizmiyim simdiki yorumumda | ||
![]() |
![]() | #7 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | cocugun birak sol bekligini cikislari bile 5.5 milyon euro eder ![]()
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() |
![]() | #8 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
benim gördüğüm en iyi beklerden biri. çıkışlar, sürat, teknik. antepte on numaraydı. bugün de antepteki gibi oynadı, galiba deli ibonun by sene pek şansı yok ![]() | |||
![]() |
![]() | #9 | |||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | |||
![]() |
![]() | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |