08-08-2009, 23:49
|
#11 |
Banned
Tecrübe Puanı: 0  | Alıntı: indie´isimli üyeden Alıntı
haldun kadar overrated adam yok memlekette. lyonun 5 milyona bile göndereceği keitaya 8,5 verip getirmek, ingilterede hiç bir kulübün istemediği sakat kewelli parayı basıp getirmek, almanyada kulübünden resmen kovulan sorunlu lincolnü almak büyük işler değildir. keza elanoyu 28 yaşında cityden almak da müthiş bir başarı değildir. biz klebersonu 25 yaşında m. uniteddan getirmiştik, hem de 3,5 milyon euroya. bugün 30 yaşında kleberson, elano hala onun yedeği milli takımda. keza almanyada bizim aldığımız dönemde lincoln neyse ailton onun iki katıydı. zaten birbirlerini tamamlayan ekürilerdi hem sahada hem gece hayatında, biz ailtondan toplasan 5-6 milyon kazık yedik, gs lincolnden 15 milyon kazık yedi.
hala haldun bizde olsa haldun şöyle diyen beşiktaşlılara şaşıyorum, haldun bizde olsa, fazladan el altından paralar verip sorunlu 30luk adamlar alsa, üstüne onlar gibi ligde 5. olsak, clden elensek, kulüp batardı. arkamızda devlet yok bizim. | dostum bence bu kadar abartma.beşiktaşlı olarak bazı şeyleri kabul etmeliyiz.kabullenmekde bir erdemdir.adam bir kere akıllı bir adamdır.lyon 18 milyon euroya aldığı bir adamı ertesi sene 8.5 değil 7 milyon euroya satmaz.bu bir pazarlık meselesidir.çünkü gs daha önce baros için lyonla konuştuğu için avantajını kullanmıştır.nitekim bu transfer güçlü bir transferdir.adamı netanya maçında izledim müthiş bir adam.kewell diyorsun sakat diyorsun.adam geçen sezon sadece 5 maçta oynamamış 1inde milli takımdaymış.bu mu sakat adam? 7 gol atıp 8 asist yapmış.yinede katkısı olmuş.gol kralı olan brosa 5 gol attırmış.hemde bu adamı bedavaya getirmiş.lincoln dediğin adam almanya'da 10 numara oynamış.schalkenin en önemli silahıdır.ayrıca gsnin zararı da yoktur.adam hangi kulübe giderse gsye 5 milyon euro ödeyecek o kulüp.fifa da gs favori.2 yılda adama ödedikleri para 6 milyon dolar.tek zararları bu.ancak 7 firmadan sponsorluk alıyorlar.ve lincolnu gs almadı d-smart getirdi.yani adamlardaki zarar 0.o sene adamlar açıkladı birtek nondaya 500 bin euro bonservis bedeli dışında cebimizden para çıkmadı dediler.3.5 milyon euroya kleberson getirmek büyük bir işti.ama elano da son yıllarda yapılan en büyük transferdir.gs elanoyu almadan önce bak bizim transfer bölümümüze kaç kişi elano bize gelsin diyordu hatta bazı arkadaşlarımız elano için özel konu açmıştı.adamlar 1 gecede gitti aldı getirdi.7.5 milyon euroya 26 yaşında 35 milli maç oynayan adamı getirdiler.milanın elinden kaptılar.helal olsun diceksin.bu adam 15 milyon eurodan aşağı satılmazdı ama adamlar getirdi.klebersonla kıyaslama.biri ofansif biri defansif.o yüzden birbirlerinin yedeği olamazlar.bunları anlatıyorum çünkü kabullenmemiz için.bizim yönetimde iş yok.ronaldoyu gölgede bırakacak yıldız dediler yıldıray ismi geiyor şimdi.düştüğümüz duruma bak.decoydu sapara oldu saparaydı tabata oldu tabataydı şimdi yıldıraya kaldık hatta tümer bile deniliyor.belkide schumaer hesabı sergen gelcek takıma.biz böyleyiz işte.adamlar yıldız topluluğu oluşturdu.bu sene çekeceğimiz var.bizim yönetim böyle işte ne iş var ne başka birşey.yazıklar olsun bize.
Konu BuRock tarafından (08-08-2009 Saat 23:54 ) değiştirilmiştir..
|
| |