![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |||||||
| Konu Arşivi Bu Bölüm Arşiv Bölümüdür. Geçmiş Konuları Bulabilirsiniz. |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() | ayıp oluyor bir türk takımı için böyle konuşulmaz..xx her ne kadar farklı bir cumhuriyet olduğunu savunsalarda enayiler, ceplerinde türkiye cumhuriyeti nufus cüzdanını taşıyorlar.. formaları bir türk takımının forması.hiçkimse orada aaa ibne fenerlilere bak demiyor, ibne türkler diye bahsediyorlar. Herneyse bu da benim düşüncem. Biz beşiktaşlıyız.. Herkesin yaptığını değil farklı olanı yaparız. O ezikler beşiktaşımız elin gawuruyla oynarken rakibi destekliyor olabilir, işte bizim farkımızda burada... xxxxx idealkocadan alıntı http://www.besiktasforum.net/forum/s...highlight=kiev yorumsuz...
__________________ .uɐln ʞşɐʇʞışǝq 'ɯǝɯçǝƃzɐʌ ǝsuöp ǝuısɹǝʇ ɐʎuüp Konu AloneWolf tarafından (25-08-2006 Saat 11:14 ) değiştirilmiştir.. | ||
| |
| | #2 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Alıntı:
__________________ Ölümüne BEŞİKTAŞ.Uzatmaya Gerek Yok... | |||
| |
| | #3 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Günahımla rakip olsun fener günahımı desteklerim,türk takımı falan anlamam,beter olsunlar.UEFA dada rezil rüsva olurlar inşallah,bazılarıda çıkar ülke panı alzım der,biz toplarız puanları ülkemiz için. Ama o kadar yüzsüz takımki bunlar eleniyorlar zaten biz uefa da final oynamayı düşünüyorduk diyolar,biz elensek keder,üzüntü içnde oluruz,İşte buda demek oluyorki allahın şanslı kullarıyızki ezik doğmamışız...
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... | ||
| |
| | #4 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | dediğin doğru ama cinconu avrupada tutarım bi feneri bi de ksk yi tutmam..sevmiyorum..nefret ediyorum...ve etmeye devam edicem Alıntı:
__________________ HAYATTA BEŞİKTAŞ | |||
| |
| | #5 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | Alıntı:
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | |||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |