![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ben 3 puan hediye edicekler mi dedim tabiki top oynicaz
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
![]() |
|
![]() | #12 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2009 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | takıma güvenim tam ama hocaya güvenim yok!!!!!!!!!!!!!!! bunun için 1-0 olsun bizim olsun. hocada söyledi bundan sonra kimse güzel futbol beklemesin diye. bu arada takıma destek için herkes konuşuyordu. denizli maçına gelecek olan var mı forumdan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] | ||
![]() |
![]() | #13 | |||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
pazartesi maç nasıl gelelim herkesin işi gücü var denizlideki ve çevre illerdeki beşiktaşlılar gitse yeter istanbuldan da gelen ekip mutlaka olur.. durdun durdun bu maçı mı buldun ünlem işareti koymak için ..
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | |||
![]() |
![]() | #14 | |||
B3ŞİKT@ŞK ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
buraya gelıp maca gdıyorum havası taslama buygumssun sana karsı saygım var ama ters cvp vermek ıstemem yoksa bu forumda bır cumle yazacak yüz bırakmam.... sadece haddını billllll!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!
__________________ T3QİN | |||
![]() |
![]() | #15 | ||
Beşiktaşım Hayat Sensin.! ![]() Üyelik tarihi: Dec 2009
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() ![]() | oynamadan kazanamayız bana göre tehlikeli maç olacak ligin dibinden kurtulmak istiyorlar Denizlisporu severim İnsallah ligte kalırlar ama bizden puan alarak değil tabiki de . Başarılar Beşiktaşım. | ||
![]() |
![]() | #17 | ||
saLLa ![]() Üyelik tarihi: Feb 2009 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() ![]() | denizlide en az bizim kadar mücadele edecektir çünkü böyle maçlarda ekstra puanlar almaları lazım ligde kalmak için umut beslemek istiyolarsa. kalite farkı bu maçı bizim tarafımıza çevirir. duran toplara çok ihtiyacımız olucanı düşünüyorum. bobo tello gibi oyuncularında maç içindeki 1-2 hareketi galibiyeti getirebilir. zaten ilk golü bulduktan sonra farkın gelmesi zor olmaz.
__________________ AяdaAydemir..* Siyahı yaşıyor, beyazı arıyoruz.. | ||
![]() |
![]() | #18 | ||
A S T U T E ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | fazla zorlamaz sanıyorum denizli rahat alırız
__________________ Kara topraga Beyaz Kefenle gömülürken yanibasimiza konacak SIYaH-BEYaZ atkinin hayaliyle yasiyoruz | ||
![]() |
![]() | #19 | ||
Beşiktaşım Hayat Sensin.! ![]() Üyelik tarihi: Dec 2009
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() ![]() | abi var ya yarın gs yenildimi p. tesi biz yenersek direk 2.ci oluruz önümüzde sadece bursa kalır artık onlarında bi yerde takılacağını biliyoruz .. İnsallah hersey lehimize olur. | ||
![]() |
![]() | #20 | ||
Uğur_çArşı ![]() Üyelik tarihi: Nov 2009 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 16 ![]() | Çok kritik bir maç inşALLAH kazanrız..Başarılar Beşiktaşım...
__________________ KARAKARTAL | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |