![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
Konu Arşivi Bu Bölüm Arşiv Bölümüdür. Geçmiş Konuları Bulabilirsiniz. |
Anketimiz: Volkan Şen alınmalımı? | |||
Evet alınmalı | ![]() ![]() ![]() ![]() | 35 | 83,33% |
Hayır alınmamalı | ![]() ![]() ![]() ![]() | 7 | 16,67% |
Katılımcı sayısı: 42. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #2341 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Aydın İyi Bir Futbolcu Olabilir ama bedavaya verdiğimiz futbolcuyu para verip geri almaktan bıktık yeter artık | ||
![]() |
|
![]() | #2342 | |||
H4RdwAr3mANiA_Gökhan ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
Allah alayınızın belasını versin...Böyle vizyonsuzluk olabilirmi yaa düşünceye bak.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | |||
![]() |
![]() | #2343 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ben olsam 2-3 isterdim. Müstehak çünkü.
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
![]() |
![]() | #2344 | ||
siyah beyaz bize emanet ![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | 2. ibrahim vakası gelebilir hazırlıklı olalım | ||
![]() |
![]() | #2345 | ||
saLLa ![]() Üyelik tarihi: Feb 2009 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() ![]() | ankarasporun futbolcularına bu kadar büyük bonservis bedelleri biçmeye hiçbi hakkı. transferi zora sokamazlar çünkü oynamak her futbolcunun 1. hakkıdır. eğer transferde oyuncuya kolaylık sağlanmazsa oyuncu fifaya başvurur ve sıfıra yakın bi bedel karşılığı dilediği takıma gidebilir. o yüzden ankaraspordan oyuncu almak için acele edilmesine gerek yok. extradan verilen 15 günlük hakkın son günlerinde isteyen istediği oyuncuyu kolayca kadrosuna katacaktır.
__________________ AяdaAydemir..* Siyahı yaşıyor, beyazı arıyoruz.. Konu aяda tarafından (11-10-2009 Saat 13:52 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
![]() | #2346 | |||
saLLa ![]() Üyelik tarihi: Feb 2009 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ AяdaAydemir..* Siyahı yaşıyor, beyazı arıyoruz.. Konu aяda tarafından (11-10-2009 Saat 18:15 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() |
![]() | #2347 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Az bile istiyorlar !
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
![]() |
![]() | #2349 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sattığımız Adamı Tekrar Almayız Umarım.. İ.Kaş Olayına Dönmesin Lütfen..
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
![]() |
![]() | #2350 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Aydina 2 milyon avro verip geri alirlarsa ben Demiroren gidene kadar Besiktasin maclarina bakmam !!
__________________ Sevdim Seni Birkere, Baskasini Sevemem, Deli Diyorlar Bana, Desinler Degisemem, Desinler Degisimem (L) Kalb Kalbe Karsi Derler, Carsi Onada Karsi !! | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |