Beşiktaş Forum  ( 1903 - 2013 ) Taraftarın Sesi


Geri git   Beşiktaş Forum ( 1903 - 2013 ) Taraftarın Sesi > Forum Arşivi > Konu Arşivi

Konu Arşivi Bu Bölüm Arşiv Bölümüdür. Geçmiş Konuları Bulabilirsiniz.

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 12-11-2009, 00:03   #641
TEK AŞK BEŞİKTAŞK
 
Cagla - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Acımasız eleştiriler aldık

Click the image to open in full size.

Beşiktaş Kulübü Genel Sekreteri Kenan Öner, son Trabzonspor galibiyeti ile takımlarının şampiyonluk hedefini her rakibi kadar kovalayacağını herkesin gördüğünü söyledi..


Kenan Öner, Beşiktaş'ın zorlu Trabzonspor deplasmanından galibiyet ile ayrılarak ligde çok önemli bir engeli geçtiğini vurgulayarak, şunları kaydetti:

''Sezon başındaki oynanan maçlar sonunda kaybedilen puanların arkasından, gerek spor kamuoyu, gerek spor medyasından çoğu kişiler Beşiktaş'ın bu sezon şampiyonluk hedefinden uzaklaştığını, şansının Click the image to open in full size.
kalmadığını belirtmişlerdi. Son Trabzonspor galibiyeti ile Beşiktaş'ın da şampiyonluk hedefini her rakibi kadar kovalayacağını herkes herhalde görmüştür diye düşünüyorum.''

İNANCIMIZI HEP İFADE ETMİŞTİK

İyi takım olduklarını, mücadeleyi sonuna kadar bırakmayacaklarını ve inançlarını hep ifade ettiklerini anlatan Kenan Öner, şöyle devam etti:

''Şimdi bazıları Trabzonspor maçında oynanan futbolu dile getiriyor. Ülkemizin dört büyüklerinden biri, çok değerli bir takım olan ve de kadrosu son derece iyi futbolculardan kurulu Trabzonspor deplasmanında alınan 3 puan son derece önemlidir. Kaldı ki, Trabzonspor bu sezonki en iyi futbolundan birini de Beşiktaş'a karşı oynadı. Şampiyonlar Ligi'ndeki maçların akabinde çok da iyi olmayan bir moralle çıktığımız bu maçta, sahadaki mücadele son derece üst düzeydeydi. Maça biraz da böyle bir açıdan bakılmalı.''

ACIMASIZ ELEŞTİRİLERLE KARŞI KARŞIYA KALDIK

Ligin ilk haftalarında takımın iyi futbol oynamasına rağmen gol yollarındaki şanssızlığı nedeniyle puanlar kaybettiğini ifade eden Kenan Öner, ''Son derece acımasız eleştirilerle karşı karşıya kaldık. Ancak, takımımız gerçek gücünü sahaya yansıtarak, üst üste maçlarını kazandı ve şampiyonluk potasına girdi. Herkesin bildiği gibi geçen sezon da ilk yarıyı 6. sırada bitirmemize rağmen şampiyonluk ipini biz göğüslemiştik'' ifadelerini kullandı.

Öner, tüm Beşiktaşlıları takımlarına sahip çıkmaya davet ederek, sözlerini şöyle tamamladı:
''Tüm Beşiktaşlılar bu takıma sahip çıkıp, destek versinler. Geçen sezon başkanı, yönetimi ve camiası ile kenetlenip, hem Türkiye Kupası hem de Turkcell Süper Lig şampiyonluğunu kazanıp, tarihine bir sayfa daha yazan Beşiktaşımız, inşallah bu sezon da aynı olumlu şartları oluşturup, yine şampiyonluğa ulaşmak için tüm gücüyle mücadele edecektir.''
Cagla Ofline  
Alt 12-11-2009, 11:12   #642
 
northwest_eagle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Akşama kadar Dr. Levi'nin manyetik dizliğinin reklamını seyredeceksek açmasınlar bi daha.
__________________
Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz..

------------------------------------

Lütfen Forum kurallarını okuyunuz..
northwest_eagle Ofline  
Alt 12-11-2009, 12:15   #643
 
forza-kartal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Digi'ye geçiyormuş :S
__________________
Click the image to open in full size.

Açın Gözlerinizi Bakmayın şaşı , Alayınız Gelse Yıkamaz Şanlı Beşiktaş'ı !
forza-kartal Ofline  
Alt 12-11-2009, 12:41   #644
 
OutKast - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

O ıslıkları Hak Etmedim

Click the image to open in full size.
Rüştü Reçber... Türk futbolunun bir dönemine damgasını vurdu, tam 119 kez Ay-Yıldızlı formayı giydi. Fenerbahçe’de şampiyonluklar yaşadı, büyük zaferlere imza attı. Milli takımın en büyük başarılarında kalede o vardı. Barcelona’ya transfer oldu, Beşiktaş’ta çifte kupa zaferinin altına imzasını attı. Oynasa da, oynamasa da hep gündemdeydi. Kara Kartal’ın tecrübeli file bekçisi Rüştü Reçber, tüm merak edilen soruları FANATİK’e yanıtladı, muhabirimiz Orhan Yıldırım’a çarpıcı açıklamalar yaptı. Uzatmaya gerek yok, söz Rüştü Reçber’de...

Hiçbir maçtan kaçmam. 8-0’lık maçta Ertuğrul hoca beni oynatmadı. Sakat sakat çok maçta oynadım. İyiysem iyi, kötüysem kötü desinler.

Fener’de arkamda Volkan’ı bıraktım. 36 yaşındayım ve hala öğreniyorum. Hakan da gelişmek istiyorsa, öğrenmek zorunda...

Tabata çok iyi bir futbolcu. Antep’te kraldı, Beşiktaş’ta da kral olacaktır, hiç şüphem yok!

“Geçen sene çok başarılı olduk ve iki kupayı aldık. Doğal olarak beklentiler şimdi daha fazla. Yapılan takviyelerle birlikte daha iyi bir takım olmamız bekleniyordu. Ama her şey bazen istediğiniz gibi gitmiyor. Başarısız sonuçlar aldık, bu durum ‘Galatasaray ile Fenerbahçe yalnız kaldı’ hissini yarattı. Ancak önümüzdeki derbiyi kazanırsak, zirveyle aramızda sadece 4 puan kalacak. Bundan sonra iyi oyun ve iyi sonuç almaya bakacağız. Güven kaybı yaşadık, bu bir gerçek. Çifte kupanın ardından kesinlikle rehavete kapılmadık. Çıkışa geçmemizin tek nedeni Mustafa Denizli’dir. O olmasaydı, bu iş kopardı. Hocanın liderlik özelliği, takımı ayağa kaldırdı. Hoca, “Aldığımız neticeler önemli değil, bunlar futbolun içinde var. Sizler daha iyisini yapabilirsiniz” dedi. Ne kadar haklı olduğunu gördük.”

‘Taraftar sırt çevirmesin’
“Bir takımın başarılı olması için, tüm birimlerin birlikte hareket etmesi gerekiyor. Taraftar, yönetim, dernekler bile... Oyuncu ile teknik heyet zaten bu grubun içinde. Puan kayıpları hayal kırıklığı yarattı. Haklılar, ama hiçbir zaman bölünmek gerekmez. İyi günde olduğu gibi, kötü günde de destek olunması gerekir. Her türlü sorun aşılır, ama taraftar sırt dönerse kriz yaşanır. Galatasaray maçında kötü oynadım. Sakatlıktan çıktım, belki oynamamam gerekirdi ama oynamak istedim. Hoca da oynattı. Kabul ediyorum, kötü goller yedim. CSKA maçından sonra medya beni suçladı. Hepsi değil, bazı kişiler... Taraftar da Denizli maçında bana tepki gösterdi. Hak etmediğim şekilde ıslıklandım ve çok üzüldüm. Bunu da onlara ifade etmek istedim, çağırdıklarında gitmedim. Sonunda taraftarlar da, ben de olayın uzatılmaması gerektiğini fark ettik, kaynaştık ve problem kalmadı.”

‘Son iki sezonum...’
“Futbolu Beşiktaş’ta bırakmak istiyorum. Sezon sonunda sözleşmem bitiyor. 2 yıl daha oynayıp, jübile yapmak istiyorum. Ben Beşiktaş’ta seve seve kalırım. Ama istenmezsem, giderim. Tek arzum, futbolu burada bırakmak. Her türlü olumsuzluğa rağmen kaybettiğimiz bir şey yok. Kötü günleri el birliğiyle atlattık. İnancımız var, başımızda müthiş bir hocamız var. İki kupayı alabilecek bir takımız.”

Orhan Yıldırım - Fanatik Çok Özel
Click the image to open in full size.
__________________
Click the image to open in full size.
|'' Beşiktaş İçin Gerekirse Sahada Kanımı Bile Akıtacağım '' R.Quaresma |
OutKast Ofline  
Alt 12-11-2009, 12:42   #645
 
OutKast - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Kararları Ben Veririm

Click the image to open in full size.
Transfer söylentileri
“Şu anda transferi düşünmüyoruz. Delgado dönecek, ancak iki ay sonra. İki ay kala, görev verdiğim ya da vereceğim futbolcular hakkında konuşmak Beşiktaş’a zarar verir. Transferler hakkındaki son sözü söyleyecek olan kişi benim. Son kararımı, yılbaşında vereceğim.”

Gol sıkıntısı
“Gol sorunu yaşıyoruz. Sadece Nobre değil, her golcü için gol atamamak sıkıntı yaratır. Nobre’nin ne olduğunu, neler yaptığını hepimiz biliyoruz. Golcülerin bu sıkıntısı ilelebet sürmez. Eskişehir, Kasımpaşa ve Denizli maçlarında pozisyonlara girdi. Nasıl gol atamama serisi oluştuysa, gol atma serisi de olacaktır. Kısa sürede gerçek kimliğine bürünecek.”

Kongre süreci
“Doğrusunu söylemek gerekirse, kongre benim hiç ilgilenmediğim bir konu. Hepimizin amacı aynı: Beşiktaş’a hizmet etmek. Bu amaç çerçevesinde benim görevim ise futbol takımıyla ilgili çalışmalar yapmak. Taraftarlarımızdan tek isteğimiz var, zor günlerde takımın işini kolaylaştırmaları. Protesto olur, ama maçın başında ve galipken yapılmamalı.”

Şampiyonluk yarışı
“Taraftarların beklentilerini biliyorum. Daha oynanacak bir süreç var ve sonuçların ne olacağı hiç belli olmaz. Kimse ‘Beşiktaş bu yarışın içerisinde değil’ diyemez. Geçen sezon da tablo böyleydi, ama sonuçları herkes gördü. Derbi öncesinde Fenerbahçe kadro sıkıntısı yaşıyor, ama benim de 4 milli futbolcum var.”
__________________
Click the image to open in full size.
|'' Beşiktaş İçin Gerekirse Sahada Kanımı Bile Akıtacağım '' R.Quaresma |
OutKast Ofline  
Alt 12-11-2009, 12:43   #646
 
OutKast - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Nobre İdmanda Patladı

Click the image to open in full size.
Beşiktaş’ta Fenerbahçe derbisi hazırlıkları, dün yapılan tek antrenmanla başladı. Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’nde, teknik direktör Mustafa Denizli yönetiminde gerçekleştirilen idmana Kartal’ın suskun golcüsü Mert Nobre damgasını vurdu. En son 7 Mart 2009 tarihindeki Hacettepe maçında gol sevinci yaşayan ve tam 249 gündür rakip fileleri havalandıramayan Brezilya asıllı yıldız, dün tam anlamıyla patladı. İdmanın son bölümünde oynanan çift kale maçta yıldızlaşan Nobre, tam 6 gol birden attı. Nobre’nin parlak performansı, teknik direktör Mustafa Denizli’nin de yüzünü güldürdü.

9 eksikle çalıştılar
Bu arada dünkü idmana milli takımda bulunan ve sakatlıkları bulunan tam 9 futbolcu katılmadı. Milli takımlarındaki Tello, Sivok, İsmail ve Necip ile sakat Nihat, Rüştü, Rıdvan, Holosko ve Fink çalışmada yer almadı. Siyah-Beyazlılar’ın Fenerbahçe derbisi hazırlıklarını bugün yapacağı tek antrenmanla sürdürecekleri dile getirildi.

1 soru 1 cevap

Nobre’nin antrenmandaki performansı, Fenerbahçe derbisine de yansır mı?

İdmanlar maçların provasıdır. Ama maçta gol atamayan forveti ben ne yapayım! Beşiktaş, ciddi paralar ödediği forvetinden fayda sağlayamıyorsa, bu durum Siyah-Beyazlı yönetimin ciddi bir sorunudur ve onların bileceği iştir. Sonuç olarak, bence Nobre iyi bir golcü değil...

Tanju Çolak
Nobre bu sezon ne yaptı?
Maç Dakika Gol Asist Süper Lig 9 558 - - Avrupa Kupası 4 203 - - Süper Kupa 1 90 - - Toplam 14 851 - -
__________________
Click the image to open in full size.
|'' Beşiktaş İçin Gerekirse Sahada Kanımı Bile Akıtacağım '' R.Quaresma |
OutKast Ofline  
Alt 12-11-2009, 12:44   #647
 
OutKast - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Mansimov heyecanı

Click the image to open in full size.
Türkiye’nin en zengin 7. ismi olan Mansimov’un, Demirören’in seçilmesi halinde ikinci başkanlık görevini yapacağı dile getirildi. Dev transferler yapmaya hazırlanan Mansimov’un, Demirören’in listesinde yer alması hem camianın önde gelen isimlerini, hem de Beşiktaşlılar tarafından olumlu bir şekilde yankı buldu.
__________________
Click the image to open in full size.
|'' Beşiktaş İçin Gerekirse Sahada Kanımı Bile Akıtacağım '' R.Quaresma |
OutKast Ofline  
Alt 12-11-2009, 12:44   #648
 
OutKast - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Kovulan Gordon milli takımda

Click the image to open in full size.
Strum Graz’da başarılı bir çizgi yakalayan genç savunma oyuncusunun, Hırvatistan Milli Takımı’na davet edildiği bildirildi. Hırvatistan Teknik Direktörü Slaven Biliç, Liechtenstein’la oynanacak özel karşılaşmaya Schildenfeld’i de davet etti. Bilindiği gibi gözlerinde sorun olduğu iddia edilen Schildenfeld, Ertuğrul Sağlam döneminde transfer edilmiş, ancak bekleneni veremeyince önce Duisburg’a, daha sonra da Strum Graz’a gönderilmişti.
__________________
Click the image to open in full size.
|'' Beşiktaş İçin Gerekirse Sahada Kanımı Bile Akıtacağım '' R.Quaresma |
OutKast Ofline  
Alt 12-11-2009, 12:45   #649
 
OutKast - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Keçeli Aday olabilirim

Click the image to open in full size.
Siyah-Beyazlılar’da bir dönem yöneticilik yapan Metin Keçeli, aday olabileceğini açıkladı. Radyospor’a konuşan Keçeli, “Hikmet Çetin aday olmadığı için benim adaylığım konusunda ciddi bir baskı oluştu. Hikmet Çetin’in aday olmasını çok istedim. Eğer Sayın Çetin aday olsaydı onun yönetiminde yer alırdım. Bu konuda görüşmelerim devam ediyor. Birkaç gün içerisinde son kararımı vereceğim. Sayın Seba’ya yakınlığımdan dolaylı ‘Seba, Keçeli’nin yanında’ diye bir algı oluşmasından mutlu olmam. Süleyman Seba herkesin başkanıdır” dedi.
__________________
Click the image to open in full size.
|'' Beşiktaş İçin Gerekirse Sahada Kanımı Bile Akıtacağım '' R.Quaresma |
OutKast Ofline  
Alt 12-11-2009, 12:45   #650
 
OutKast - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Transfer iddiaları Bitmek bilmiyor

Click the image to open in full size.
Dün yayınlanan haberde, Zenit ile Beşiktaş’ın renklerine bağlamak için mücadele ettiği Rus golcünün Beşiktaş’a yakın olduğu dile getirildi. Ülkesine dönmek istemeyen ve Avrupa macerasını sürdürmeyi planlayan 27 yaşındaki forvet oyuncusunun, Türkiye’ye gelmeye sıcak baktığı kaydedildi. Zenit kulübü, Pavlyuchenko’nun yanı sıra Beşiktaş’ın Brezilyalı yıldızı Bobo’yu da ciddi şekilde renklerine bağlamak istiyor.
__________________
Click the image to open in full size.
|'' Beşiktaş İçin Gerekirse Sahada Kanımı Bile Akıtacağım '' R.Quaresma |
OutKast Ofline  
 

Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın


Konuyu Toplam 7 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 7 Misafir)
 

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık




Türkiye`de Saat: 08:25 .

Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.3.2

Sitemiz CSS Standartlarına uygundur. Sitemiz XHTML Standartlarına uygundur

Oracle DBA | Kadife | Oracle Danışmanlık



1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580