![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
Konu Arşivi Bu Bölüm Arşiv Bölümüdür. Geçmiş Konuları Bulabilirsiniz. |
Anketimiz: Volkan Şen alınmalımı? | |||
Evet alınmalı | ![]() ![]() ![]() ![]() | 35 | 83,33% |
Hayır alınmamalı | ![]() ![]() ![]() ![]() | 7 | 16,67% |
Katılımcı sayısı: 42. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #2441 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | aurelio yattara halil altintop alın bunları ortada gol sorunu falan kalmaz | ||
![]() |
|
![]() | #2442 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2009 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Alıntı:
aynen katılıyorum kalması gerekenler bunlar bencede.. gerisi gitsin.. | |||
![]() |
![]() | #2444 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() ![]() | magath veya mancihini gelse süper olur . sadece burdan yazmakla yetiniriz tabi
__________________ ![]() | ||
![]() |
![]() | #2445 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ben tabata erns ve delgadodan oluşacak bir ortasahanın en azından kolay maçlarda iyi işler çıkarabileceğini düşünüyorum. tabata en azından koş dendiğinde mücadele ediyor. bu üçlüye solda tello sağdada holosko eşlik etse fena olmaz. biraz mücadele açısından zayıf olur belki ama bende kolay maçlar için diyorum zaten. maçlar zorlaştıkça tabata yerine fink oynar.transfer yapmaya gerek yok delgado yu sokabilelim kadroya yeter. | ||
![]() |
![]() | #2447 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yav ne çok biliyorsunuz şu antrenör işlerini valla helal olsun...Sizler bu kadar anladığınıza göre Denizli de herhalde birazcık anlıyordur herhalde futboldan..bi de ona sormak lazım kim gelse iyi olur diye.....Sizin mantığınıza göre Beşiktaş 'a Lazaroni gelmeli ..malum;Qurban Bendyev Barca'yı yendi iyi hoca..Lazaroni de FB ile Manchester i yenmişti o da iyi hocadır..ama pardon o febe de çalıştı eziktir accık...Bence;Karagümrüklü Lağım Osman gelsin..niye mi ?..sebebi de boşverin canım..ben taraftarım..kulübün sahibiyim (!) ..bi de hesap mı verecem...
![]() |
![]() | #2448 | ||
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | vay benim,futbol ilmini yalayıp yutmuş,futbol alimi ,futbol profesörü arkadaşlarım..boş zamanlarınızda bana da anlatın şu futbol denen olayı da bende arada bir ;şu gitsin,bu gitsin diye yazılar yazayım ...mesela ; futboldan hiç ama hiç anlamayan antrenörlerce 120 defa A milli takımda bir adam neden oynatılır,bir adam dünyanın en iyi 100 futbolcusu içinde neden gösterilir falan..bu gibi şeyler hakkında bende ahkam kesmek istiyorum..ama maalesef 9 yaşında futbol okulunda başlayıp38 yaşında biten aktif futbol hayatım,bunca yıllık araştırmalarım,incelemelerim falan yetmiyor valla..biriniz boş vaktinizde ,şu futbolu bana da öğretin ki ; bende Türkiye'nin yetiştirdiği en önemli 2 teknik direktörden biri olan bir hocaya "bu işten anlamıyor" diyebileyim ..
![]() |
![]() | #2449 | |||
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Bana da öğretsene nassı yapılıyoo..
__________________ ![]() | |||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |