![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |||||||
| Konu Arşivi Bu Bölüm Arşiv Bölümüdür. Geçmiş Konuları Bulabilirsiniz. |
| Anketimiz: Sizce Hangisi?? | |||
| Darren Bent | | 1 | 16,67% |
| Gabriel Agbonlahor | | 3 | 50,00% |
| Charlton Cole | | 1 | 16,67% |
| Christian Eriksen | | 3 | 50,00% |
| Birden fazla seçeneğe oy verilebilir. Katılımcı sayısı: 6. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |
| | #2 | ||
| Beşiktaşım Hayat Sensin.! ![]() Üyelik tarihi: Dec 2009
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() ![]() | çok gereksiz olur alınırsa bize bir Türk defans oyuncusu lazım .. | ||
| |
| | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2010 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 16 ![]() | son milli maclarda sercani yakinda izlemistim ve gercekten cok iyi oynamisti. elimizdeki yabancilari gondermemiz gerekiyor ve bence sercani alip 3 yabanci verirsek bizim acimizdan cok iyi olur. sercani bursa maclarini seyretmedigim icin ne kadar iyi veya ne kadar kotu oldugunu bilmiyorum , dedigim gibi sadece milli maclardan gordugum kadariyla iyi bir oyuncu. benim acimdan gelmesinde bir sakinca yok. | ||
| |
| | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() |
Bursaspor`un genç forveti Sercan Yıldırım Beşiktaş`a doğru. Uzun süredir forvet arayışını sürdüren siyah beyazlı takımda adı sık sık ön plana çıkan başarılı golcünün transferinde önemli aşam kaydedildi. ![]() Haber1903`ün edindiği bilgiye göre Beşiktaş, Sercan`ın transferinde Bursaspor`la anlaşma aşamasına geldi. Uzun süredir devam eden pazarlıkların kısa süre içinde noktalanabileceği ve Sercan`ın siyah beyazlı formayı giyebileceği öğrenildi. -HABER1903- | ||
| |
| | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() | Eski Haber1903 Editörü Murat Özen iş bitti dedi , onun dediği hiç bi haber yalan çıkmadı şu ana kadar iş bitti beyler , hayırlı olsun. | ||
| |
| | #9 | ||
| Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sercan ile alakalı haberler bu başlık altında toplanacaktır. | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |