|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
Konu Arşivi Bu Bölüm Arşiv Bölümüdür. Geçmiş Konuları Bulabilirsiniz. |
Anketimiz: Sizce Hangisi?? | |||
Darren Bent | 1 | 16,67% | |
Gabriel Agbonlahor | 3 | 50,00% | |
Charlton Cole | 1 | 16,67% | |
Christian Eriksen | 3 | 50,00% | |
Birden fazla seçeneğe oy verilebilir. Katılımcı sayısı: 6. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
11-04-2010, 13:05 | #251 | ||
Tecrübe Puanı: 15 | bende hiç izlemedim arkadaşlar orası bank asya ligi burası süper lig hele bi sezon oynasında ondan sonra beşiktaşa gelmesin gelirse tabat gibi çok paraya gelir. avrupaya yönelmek lazım. | ||
|
13-04-2010, 13:29 | #253 | ||
Tecrübe Puanı: 15 | bursadan alınacaksa volkan şenden başkası alınmamalı,yetenek olarak her 2 kanatta oynadığı gibi ayağında top tutabilior..bazı açık kanat oyuncuları vardır tek hamlelidir top kaybı yaparlar ve sonra alamazlar,bu çocuk yeri geldimi rakibe sırtını dönüp bi şekilde topu saklıo ve sonra aniden dribling yapıor..valenciada vicente diye bir oyuncu vardı volkan ondan bile iyi..eğer bir de beşiktaşlıysa hemen alınmalı..ozan ipek ve sercan o paralara değmez kesinlikle..alınacaksa volkan alınır paraya da kıyılır... | ||
17-04-2010, 12:49 | #256 | ||
Tecrübe Puanı: 51 |
Yeni sezonda takımı ve tribünleri uçuracak, Avrupa’da da ses getirecek bir transfer düşünen Beşiktaş’ta, başkan Demirören Sevilla’nın 1.93’lük forveti için İspanya’da! Beşiktaş takımı pazar günkü Fenerbahçe derbisi ile yatıp kalkarken yönetim de transfer için Avrupa’da tur atıyor. Geçtiğimiz günlerde Almanya seferine çıkan ve Schalkeli Kevin Kurayni, Bayern Münihli Mario Gomez, Joe Cole ve Pavlyuchenko gibi isimler için zemin yoklayan Siyah-Beyazlılar, rotasını İtalya’ya çevirmişti. Futbol komitesibaşkanı Serdal Adalı ve komite üyesi Cengiz Zülfikaroğlu, önceki gün Milano’ya giderek Quaresma için Inter Kulübü ile masaya oturmuştu. Portekizli futbolcu kiralık formülüne sıcak bakmazken Siyah-Beyazlı yönetim yıllık 2 milyon Euro önermiş, İtalyanlar ise 3.5 milyon Euro’luk maliyetinin karşılanmasını istemişti. Çizme’de bu gelişmeler yaşanırken başkan Yıldırım Demirören dün sürpriz bir şekilde İspanya’ya uçtu. Hedefteki ismin ise Sevilla’da forma giyen ve 2012 yılına kadar sözleşmesi bulunan Frederic Kanoute olduğu öğrenildi. Adalı ve Zülfikaroğlu’nun İtalya’dan İspanya’ya geçtiği ve başkanla bir araya gelip ön görüşmelerde bulunacağı belirtildi. Bir dönem Fenerbahçe’nin de gündeminde olan 32 yaşındaki ve 1.93 boyundaki Malili golcünün Müslüman olmasından dolayı Türkiye’ye sıcak baktığı ifade edildi. Sevilla ise yaşı ilerleyen Kanoute’yi sözleşmesi sona ermeden satıp para kazanmayı planlıyor. (habertürk)
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
17-04-2010, 12:55 | #257 | ||
Beşiktaşım Hayat Sensin.! Üyelik tarihi: Dec 2009
Tecrübe Puanı: 18 |
Habertürk Gazetesi`nin iddiasına göre Başkan Demirören Sevilla`nın golcü ismi Kaoute için İspanya`ya gitti... Yeni sezonda takımı ve tribünleri uçuracak, Avrupa’da da ses getirecek bir transfer düşünen Beşiktaş’ta, başkan Demirören Sevilla’nın 1.93’lük forveti için İspanya’da! Beşiktaş takımı pazar günkü Fenerbahçe derbisi ile yatıp kalkarken yönetim de transfer için Avrupa’da tur atıyor. Geçtiğimiz günlerde Almanya seferine çıkan ve Schalkeli Kevin Kurayni, Bayern Münihli Mario Gomez, Joe Cole ve Pavlyuchenko gibi isimler için zemin yoklayan Siyah-Beyazlılar, rotasını İtalya’ya çevirmişti. Futbol komitesibaşkanı Serdal Adalı ve komite üyesi Cengiz Zülfikaroğlu, önceki gün Milano’ya giderek Quaresma için Inter Kulübü ile masaya oturmuştu. Portekizli futbolcu kiralık formülüne sıcak bakmazken Siyah-Beyazlı yönetim yıllık 2 milyon Euro önermiş, İtalyanlar ise 3.5 milyon Euro’luk maliyetinin karşılanmasını istemişti. Çizme’de bu gelişmeler yaşanırken başkan Yıldırım Demirören dün sürpriz bir şekilde İspanya’ya uçtu. Hedefteki ismin ise Sevilla’da forma giyen ve 2012 yılına kadar sözleşmesi bulunan Frederic Kanoute olduğu öğrenildi. Adalı ve Zülfikaroğlu’nun İtalya’dan İspanya’ya geçtiği ve başkanla bir araya gelip ön görüşmelerde bulunacağı belirtildi. Bir dönem Fenerbahçe’nin de gündeminde olan 32 yaşındaki ve 1.93 boyundaki Malili golcünün Müslüman olmasından dolayı Türkiye’ye sıcak baktığı ifade edildi. Sevilla ise yaşı ilerleyen Kanoute’yi sözleşmesi sona ermeden satıp para kazanmayı planlıyor. (habertürk) | ||
17-04-2010, 13:02 | #258 | ||
Tecrübe Puanı: 51 | Konular Birleştirildi.
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
17-04-2010, 15:43 | #260 | ||
Tecrübe Puanı: 19 | Bank Asyanın en iyisi Süper ligin en vasat takımlarından biri demektir. Yani Denizlispor gibi. Yani oranın en iyisi Denizlispor ayarında. Diğer takımları söylemeye gerek bile yok. Yani o takımlara böyle goller atmak çok zor değil. Tamam adam yetenekli birşey demiyorum ama Bobo olsa o ligde şimdiye 30 gol atardı. Önce Emenike süperligde atsın o golleri sonra tartışalım bence. O yüzden işimize bakalım, hedef küçültmeyelim.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
| |