![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |||||||
| Konu Arşivi Bu Bölüm Arşiv Bölümüdür. Geçmiş Konuları Bulabilirsiniz. |
| Anketimiz: Sizce Hangisi?? | |||
| Darren Bent | | 1 | 16,67% |
| Gabriel Agbonlahor | | 3 | 50,00% |
| Charlton Cole | | 1 | 16,67% |
| Christian Eriksen | | 3 | 50,00% |
| Birden fazla seçeneğe oy verilebilir. Katılımcı sayısı: 6. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |
| | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Atakan Abiye Katılıyorum . İlla Yerli Golcü Alacaksak Bu İsim Mehmet Yıldız Değil Gençlerbirliğinden MUSTAFA PEKTEMEK'tir . | ||
| |
| | #5 | ||
| gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | iyibir alternatif bence bedavaya gelecekse neden olmasin nobreden 10 gomlek fazla bir adam neyini yakistiramadiniz anlamadim
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
| |
| | #6 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | yedek diye alınıyorsa eyvallah da mehmet yıldızla yola çıkılmaz. | ||
| |
| | #7 | ||
| Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | İyi bir alternatif olur onun olmadığı maçlarda sivasın ne kadar aciz durumlara düştüğünü hepimiz biliyoruz.Ha Mehmet alınırsa nobreden daha faydalı olacağı kesindir hiç olmazsa..
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
| |
| | #9 | ||
| Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Nobre ile yeni sözleşme imzalandı. Bu sezon doğru dürüst maç oynamadı nasıl satmayı düşünüyorsunuz ? Bu nedenle önümüzde ki sene için Bobo-Nihat ve Nobre garanti. Ben diğer bir ismin Mehmet Yıldız olmasını istemem. Bize Carew tarzında top kontrolü ve hava hakimiyeti yüksek olan oyuncu lazım. Bir sezonda en çok korner kullanan takımın kornerden bir golunun bulunmaması bu yönden ne kadar zayıf olduğumuzu gösteriyor. Olaya biraz gerçekçi bakmak lazım. | ||
| |
| | #10 | |||
| Muhalif Kartal ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ YETER!!! | |||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 3 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 3 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |