|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
Konu Arşivi Bu Bölüm Arşiv Bölümüdür. Geçmiş Konuları Bulabilirsiniz. |
Anketimiz: Sizce Hangisi?? | |||
Darren Bent | 1 | 16,67% | |
Gabriel Agbonlahor | 3 | 50,00% | |
Charlton Cole | 1 | 16,67% | |
Christian Eriksen | 3 | 50,00% | |
Birden fazla seçeneğe oy verilebilir. Katılımcı sayısı: 6. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
28-04-2010, 21:25 | #371 | ||
Tecrübe Puanı: 25 | ahah geçenlerde alsak iyi olur falan diyoduk bonservisi olmadığını kestirmiştik hatta yöneticiler takipte mi nedir ya da kolpa haber yapcaklar mı pusuya yatmış forumlarda ne ayak :P arkadaş bi sene bu holosko dangalağını izleyen bjk taraftarı boboya nası burun kıvırır onu da ben anlamıyorum işte. Elimizdeki bütün oyunculardan daha iyi govou ve kanat bölgesinde de rahatlıkla oynar çok iyi transfer olur bence. | ||
|
29-04-2010, 09:23 | #372 | ||
Gurbetci KarTal Üyelik tarihi: Apr 2010 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 15 | Ben zaten meseleye futbol boyutundan degil ahlak boyutundan baktim...
__________________ Gurbetci KarTal | ||
29-04-2010, 11:10 | #374 | ||
Muhalif Kartal Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 18 | Beşiktaş Kulübü dün gazetemizin manşetinde ‘Semih Kartal’a ve ‘Şentürk bombası’ başlığıyla yer alan haberleri yalanladı… Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, “Haberde yer alan, kulübümüzün Fenerbahçeli futbolcu Semih Şentürk’ü transfer etmek için girişimlerde bulunduğu iddiaları geçek olmayıp söz konusu futbolcunun ismi kulübümüzün transfer gündeminde bulunmamaktadır” denildi. Açıklamaya saygı duyuyoruz ama KATILMIYORUZ, yaşananları bir kez daha hatırlatıyoruz… Görüşme önceki sabah yapıldı. Taraflar Yusuf’un villasında buluştu. Beşiktaş adına görüşmede futbol komitesi başkanı Serdal Adalı (bu da yalanlanabilir) yer aldı. 3 yıllık öneride bulunuldu. Teklife sıcak bakan Semih ise düşünmek için süre istedi. Ve gelelim kulübün açıklamasına neden katılamadığımıza… Önceki gün gelen bu istihbaratı (kaynak sağlam olmasına rağmen) manşet yapmadan önce teyit etmek için araştırdık. Bizim için asıl önemli olan Beşiktaş yönetiminin Semih konusundaki düşüncesiydi. İsmi bizde saklı olan ve üst kademe titre sahip bir Beşiktaş yöneticisini arayıp Semih konusunu sorduk. Aldığımız cevap “Evet görüşme var. Görüşmeler iyi gidiyor ancak şu anda ne durumda bilmiyorum” şeklinde oldu. Hatta biraz daha ileri gidelim… Dün haberin yayınlanmasının ardından bu konuda Siyah-Beyazlı cephede önemli bir telefon trafiği de yaşandı. Olayla ilgisi olmayan insanlar ‘haberi sızdırmakla’ sorgulandı. Bu da bizim doğru yolda olduğumuzun ispatıydı. Kaynak : Habertürk Gazetesi
__________________ YETER!!! | ||
29-04-2010, 11:26 | #375 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 41 |
İnter'in yıldızı Quaresma için dört koldan saldıran Beşiktaş, ikinci büyük transfer hamlesini yaptı. Yönetim, Mustafa Denizli'nin işaret ettiği Tuncay Şanlı için Stoke City'yle temasa geçti. Yönetici Emin Önal gelişmeleri doğruladı. Ligde kepenk indiren Beşiktaş’ta yönetim yepyeni bir kadro kurmak için görülmemiş bir transfer trafiğine girdi. İnterli Quaresma için bastıran Siyah-Beyazlılar’ın hedefinde Tuncay Şanlı da var. Sol kanattaki sıkıntıyı yabancı alarak çözmeyi düşünen yöneticilere milli futbolcuyu işaret eden Mustafa Denizli, transferin bir an önce bitmesini istedi. Stoke City’de kâbus gibi bir sezon geçiren Tuncay’la yapılan ilk görüşmenin olumlu geçtiği, sezon sonunda tarafların bir kez daha masaya oturacağı kaydedildi. Stoke Yönetimi’nin 5 milyon Pound’a (11.5 milyon TL) aldığı yıldız futbolcuyu aynı rakam karşılığında satışa çıkaracağı öğrenildi. Bu transferde de Futbol Komitesi Başkanı Serdal Adalı başrolde... SİYAH-BEYAZ YAKIŞIR! Futbol Komitesi Üyesi Emin Önal da, Tuncay Şanlı’nın gündemlerinde olduğunu şu sözlerle doğruladı: Tuncay, Ada’da hak ettiği değeri görmüyor. Şahsen onu Beşiktaş forması altında görmeyi çok istiyorum. Eğer ortak noktada buluşursak, Tuncay’ı Siyah-Beyazlı renklere kazandırmayı çok isterim... SATIŞ LİSTESİNDE 1 NUMARA! Sezon içerisinde Stoke City menaceri Tony Pulis’le zaman zaman sıkıntı yaşayan Tuncay’ın, ‘gönderilecekler’ listesinde ilk sırada yer aldığı ortaya çıktı. Pulis’in, satılmasını istediği 10 futbolcunun ismini belirlediği ve ilk sıraya Tuncay’ı yazdığı ifade edildi. Milli futbolcu, sezon içerisinde istikrarlı bir görüntü çizemeyince birkaç kez oyundan alınmış, menacer Pulis’e tepki göstermiş ve sert karşılık almıştı. Pulis’in özel yaşamına da dikkat etmediği gerekçesiyle Şanlı’yı tamamen gözden çıkardığı konuşuluyor. (FANATİK)
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
29-04-2010, 11:36 | #376 | ||
B3ŞİKT@ŞK Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 30 | haberın dogrulugu tartısılsada tuncayın besıktasa gelmesı takımımıza yarar saglayacagı kesındır.. yonetım boyle oyuncular para 2. plana atarak elıni ceblerıne koyarak transferı gerceklestırmelı.. bız onumuzu gelecegımızı gordugumuz zaman bır taraftar olarakta bızde elımızı cebımıze atmaya hazırız....
__________________ T3QİN | ||
29-04-2010, 11:46 | #377 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 41 | KArşı çıkanlar olacaktır. Aa ben tuncayın çok müthiş bir yetenek olduğunu düşünüyorum, tuncay ayarında yabancı oyucnular bile arayabilirz buna hiç gerek yok tuncayın beşiktaşa çok şey katabileceğini düşünüyorum. Haberin yalan olma, menajer haberi olma ihtimali yüksek ama gerçekleşmesi imkansız değil yeterki istensin.
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
29-04-2010, 12:28 | #378 | ||
Tecrübe Puanı: 18 | abi istensinde inönüde tuncay'a travesti dediğimiz günleri unuttunuz mu ? bence de gelicektir tabi ki istenirse ama kendini gösterene kadar tarftar bölünebilir. emre nin febeye gittiği gibi tuncay'ın bize gelmeside yankı uyandırır. | ||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 7 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 7 Misafir) | |
| |