![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |||||||
| Konu Arşivi Bu Bölüm Arşiv Bölümüdür. Geçmiş Konuları Bulabilirsiniz. |
| Anketimiz: Sizce Hangisi?? | |||
| Darren Bent | | 1 | 16,67% |
| Gabriel Agbonlahor | | 3 | 50,00% |
| Charlton Cole | | 1 | 16,67% |
| Christian Eriksen | | 3 | 50,00% |
| Birden fazla seçeneğe oy verilebilir. Katılımcı sayısı: 6. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |
| | #1 | ||
| Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Eğer gerçekten böyle bir teklifte bulunmuşlarsa gönderilebilir.Yerinede ediz yada eren güngör alınırsa sıkıntı yaşamayız..
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
| |
| | #2 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | aynen ben de teklif gerçekten doğruysa gönderilmesinin mantıklı olacağını düşünüyorum 6.5 milyon euro inanılmaz bir teklif çünkü defans bölgesindeki bir oyuncu için bence fiyatı biraz sallamışlar gibi. | ||
| |
| | #4 | ||
| Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bu takımda Ferrari ve Ernst dışında bütün yabancılar yerine adam alınması şartı ile gönderilebilir bence. Hele ki Sivok için bu kadar büyük bir rakam veriliyorsa kendisine emeklerinden dolayı teşekkür edilerek seve seve gönderilmeli. | ||
| |
| | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Bu paraya hiç düşünmeye gerek yok. hemen gönderilebilir. İnönüdeki Bursa maçını tribünden izlemiş biri olarak Zaponun geri dönmesi değil Beşiktaş semtine 5km yaklaşmasını bile istemem. Sivok gitsin veya gitmesin Zaponun geri dönmesini kesinlikle kabul etmiyorum. Ayrıca yerine İbrahim Toraman'dan iyi birini bulamayız. Alternatifleri dışarda aramak yerine elimizdeki değerleri öne çıkarmak daha doğru olur. Belki bedavaya gelicek Servet iyi bir yedek olarak düşünülebilir. veya iyi yerli oyuncular düşünülebilir.
__________________ Beşiktaş sen bizim herşeyimizsin!... | ||
| |
| | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() | Gönderilsin ve yerine sağlam bi yerli stoper alınsın , çünkü gelecek yıl Q7 de geldiğinden artık bazı yabancıları gözden çıkarmamız lazım , stoper ikilisi Ferrari-Toraman olur çok da hoş olur ![]() | ||
| |
| | #10 | ||
| 1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | 6,5 milyon veriorlarsa hiç durdurmamak gerek. Kontenjan lazım | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |