Beşiktaş Forum  ( 1903 - 2013 ) Taraftarın Sesi


Geri git   Beşiktaş Forum ( 1903 - 2013 ) Taraftarın Sesi > Forum Arşivi > Konu Arşivi

Konu Arşivi Bu Bölüm Arşiv Bölümüdür. Geçmiş Konuları Bulabilirsiniz.

Anketimiz: Sizce Hangisi??
Darren Bent 1 16,67%
Gabriel Agbonlahor 3 50,00%
Charlton Cole 1 16,67%
Christian Eriksen 3 50,00%
Birden fazla seçeneğe oy verilebilir. Katılımcı sayısı: 6. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 07-05-2010, 15:48   #501
 
bobo38 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

hic begenmiyorum bu adami cok abartildigini düsüniyorum ve o söylenen rakamda gülünecek sekilde
__________________
Basta bir büyük yoksa kardeslerin arasinda kavga vardir
Kavga Varsa Kan Vardir
Kan Varsa Ölüm Vardir
Ölüm Varsa Silah Vardir
Silah Varsa Para Vardir
Para Varsa Güc Vardir
Gücün Oldugu Yerde....Savas Vardir










bobo38 Ofline  
Alt 07-05-2010, 15:59   #502
 
y.emre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

bu adam çok güzel ben çok seviyorum
__________________
y.emre Ofline  
Alt 07-05-2010, 22:43   #503
gurbetci kartal
 
once_biz_vardik1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

o parayi dezekoya veririm gozum gonlum santrofor gorur bari
__________________
Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a)
once_biz_vardik1903 Ofline  
Alt 07-05-2010, 22:59   #504
A S T U T E
 
astute - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Alıntı:
BЦЯΛƧı IПöПü´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
anlamıyorum yemin ederim bu kadar para sorunu varken kulübümüzün nasıl tranfer yapacaklar bu mansimov denen adam nerede yahu

aynen nerde bu adam lafa gelince herkes bülbül oluyo iş icraata gelince kimse gözükmüyo ortalıkta
__________________
Kara topraga Beyaz Kefenle gömülürken yanibasimiza konacak SIYaH-BEYaZ atkinin hayaliyle yasiyoruz
astute Ofline  
Alt 07-05-2010, 23:12   #505
 
Mehmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Gülmek Yetiyor
__________________
Besiktasforum.NET

KayıpKentinYakışıklısı.
Mehmet Ofline  
Alt 08-05-2010, 00:25   #506
 
bobo38 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Alıntı:
once_biz_vardik1903´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
o parayi dezekoya veririm gozum gonlum santrofor gorur bari
adamin sadece bonservisi 30-40milyon ...
__________________
Basta bir büyük yoksa kardeslerin arasinda kavga vardir
Kavga Varsa Kan Vardir
Kan Varsa Ölüm Vardir
Ölüm Varsa Silah Vardir
Silah Varsa Para Vardir
Para Varsa Güc Vardir
Gücün Oldugu Yerde....Savas Vardir










bobo38 Ofline  
Alt 08-05-2010, 10:14   #507
 
Skyblues - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

kuranyi 20 milyon euro etmez bence.
Skyblues Ofline  
Alt 09-05-2010, 09:13   #508
 
luzsolar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Alıntı:
arif_can´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
bırak mehmeti yav mehmeti alcana git halili al o zmn halil daha iyi bence
aynen bende katılyorum mehmet hantal bir oyuncu
__________________
Lütfen forum kurallarını okuyunuz..
luzsolar Ofline  
Alt 11-05-2010, 09:51   #509
Beşiktaşım Hayat Sensin.!
 
BЦЯΛƧı IПöПü - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Giovani dos Santos Kartal yolunda

Click the image to open in full size.

Galatasaray’ın kiralık oynattığı ve bonservisini almayı düşünmediği Giovani dos Santos’un, burada kalmak için Beşiktaş’ı istediği öğrenildi. Meksika basını, Gio’nun siyah-beyazlı formayı giyebileceğini belirtti

Geçen sezon Gökhan Zan’ı Galatasaray’a kaptıran, bu sezon da aynı kulüple Serdar Özkan sıkıntısı yaşayan Beşiktaş, sürpriz bir misilleme yaparak sarı-kırmızılılara karşılık vermek için harekete geçtiği belirtildi. Kartal, Rijkaard tarafından çok istenen, ancak Galatasaray Yönetimi’nin almaya yanaşmadığı Giovani dos Santos’u renklerine bağlamak için flört ettiği ifade edildi.

Meksika medyası, Galatasaray’ın göndermeyi düşündüğü Gio’nun Beşiktaş’a gidebileceğini iddia etti. Meksikalı oyuncunun İngiltere’ye geri dönmeyi reddetmesinin ve Türkiye’de kalmak istemesinin bu transferde büyük rol oynayacağı savunuldu. Meksikalılar, Galatasaray’da beklentilerine cevap bulamayan futbolcunun da Beşiktaş’a yeşil ışık yaktığını belirttiler.

Tottenham Kulübü’nün, kiralık olarak vermeye yanaşmadığı genç yıldız için yaklaşık 6 milyon euro bonservis parası isteyebileceği söyleniyor. Gio’yu yakından tanıyan Meksikalı gazeteciler ise, Galatasaray’ın bu futbolcudan kesinlikle ayrılmak istediğini, bu durumun Giovani dos Santos için tam bir hayal kırıklığı yarattığını açıkladılar. İngiltere’ye bir daha dönmek istemeyen Meksikalı oyuncunun, Türkiye Süper Ligi’ni daha iyi tanımasından dolayı tercihini Beşiktaş’tan yana kullanacağına dikkat çektiler. Meksika medyası, önümüzdeki hafta Türkiye’den ayrılacak olan Gio’nun Galatasaray’a veda etmesine rağmen bavulunun İstanbul’da kalacağını iddia ettiler.

Milliyet
__________________
Click the image to open in full size.
BЦЯΛƧı IПöПü Ofline  
Alt 11-05-2010, 10:37   #510
zɐʎaq ɥɐʎis
 
SahEmre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Aynı tas, aynı hamam.

Yıldırım Demirören göreve geldiği 2004 yılının Mayıs ayından itibaren 60`dan fazla oyuncuyu Siyah Beyazlı takıma transfer etti.


Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören göreve geldiği 2004 yılının Mayıs ayından itibaren 60`dan fazla oyuncuyu Siyah Beyazlı takıma transfer etti.

Bu oyuncuların 40`a yakını yine Demirören`in başkanlığı döneminde Beşiktaş ile yollarını ayırdı veya takımdan gönderildi. Bu oyuncular için yaklaşık 80 Milyon Euro bonservis bedeli ödeyen Siyah Beyazlı kulüp, son 2 sezondur transfer dönemlerinde 6 artı 2 yabancı kontenjanı sebebiyle sıkıntılar yaşadı.

Beşiktaş yönetimi 2007 - 2008 sezonun devre arasından bu yana her transfer döneminde yabancı kontejanı sebebiyle yaşadığı sıkıntıları maddi zararlara girerek çözmeye çalıştı. 2010-2011 transfer sezonunun başlamasına bir aydan az bir süre kala Siyah Beyazlı yönetim yine `Yabancı Oyunucu` krizi ile karşı karşıya kaldı. Bu sezonun sonunda kadrosunda 11 yabancısı olacak olan Beşiktaş, bu futbolculardan en az beşi ile yollarını ayırarak, yeni yabancı oyuncu transferi için kontejan yaratmaya çalışacak.

Beşiktaş`ın 2007-2008 devre arası transfer döneminden bugüne yaşadığı sıkıntılar ise şunlar oldu:

-2007-2008 DEVRE ARASI TRANSFER DÖNEMİ: HIGUAIN VE DIATTA GİTTİ, HOLOSKO VE SCHILDENFELD GELDİ-

Siyah Beyazlı takımda 2007-2008 sezonun ilk yarısı süresince Bobo, Cisse, Higuain, Diatta, Delgado, Ricardinho ve Tello, yabancı kontejanın da oynayan futbolculardı. Yönetim devre arasında Holosko ve Schildenfeld`i transfer etmek için kadrodan en az bir oyuncu ile yollarını ayırmak zorunda kalmıştı. Yaşanan bu durum yönetimin bir süre başını ağrıtmış, sorun Higuain ve Diatta`nın takımdan gönderilmesi ile sonuçlanmıştı.

-2008-2009 SEZON BAŞI TRANSFER DÖNEMİ: SCHILDENFELD GİTTİ, ZAPOTOCNY, SİVOK VE SERİC GELDİ-

2008-2009 sezonu transfer dönemine de hızlı giren Beşiktaş Zapotocny, Sivok ve Seric`i transfer etmiş, ancak kadrodaki yabancı oyuncu sayısı sebebiyle 6 ay önce yaşadığı sorun ile yine karşı karşıya kalmıştı. Hatta resmi sözleşmeyi imzalayan Seric`in mukavelesi 2 hafta sonra fes edilmişti. 6 ay önce 2 milyon Euro bonservis bedeli ile transfer edilen Schildenfeld`in yoğun uğraşlar sonunda Duisburg`a kiralık olarak verilmesi ve Ricardinho`nun takımdan ayrılması o dönemde de Beşiktaş yönetimini sıkıntıdan kurtarmıştı.

-2008-2009 DEVRE ARASI TRANSFER DÖNEMİ: SERIC GİTTİ, ERNST GELDİ-

2008-2009 sezonu devre arası transfer dönemine girildiğinde de Beşiktaş`ta değişen bir durum yoktu. Yönetim bu dönemde de 6 ay önce kadroya dahil edilen Seric`i göndermek ve Ernst`i transfer edebilmek adına yoğun çaba harcadı. Hırvat oyuncuyu maddi zarara girilerek takımdan gönderildi ve Fabian Ernst transfer edildi.

-2009-2010 SEZON BAŞI TRANSFER DÖNEMİ: ZAPATOCNY, SCNILDENFELD, CISSE VE DELGADO GİTTİ, FERRARI, FINK VE TABATA GELDİ-

Bu sezon başında da Beşiktaş yönetimi tecrübe kazandığı bu sıkıntı ile yeniden karşı karşıya kaldı. Yaklaşık bir yıl önce takımdan gönderilmek istenen Zapotocny oluyor, yerine ise Ferrari alınmak isteniyordu. Ayrıca Duisburg ile sözleşmesi sona eren Schildenfeld`de Beşiktaş`ın mukaveleli oyuncusu olarak yeni sezonun başlaması bekliyordu. Uzun uğraşlar sonunda 1 yıl önce 4.2 Milyon Euro`ya transfer edilen Zapotocny Bursaspor`a bir yıllığına kiralık verildi. Ferrari ise 4 Milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Beşiktaş`a transfer oldu. "Problem Adam" Schildenfeld ise ücretinin büyük bir kısmı Beşiktaş tarafından ödenmek üzere Strum Graz takımına kiralandı. Beşiktaş yönetimi yine bu sezon başında Delgado`nun sözleşmesini askıya alıp yerine "10,5" numaralı bir oyuncu almak için yaklaşık iki ay sıkıntı yaşadı. Sonunda yine zararlı çıkılsa da Delgado`nun mukavelesi askıya alındı ve 8 Milyon Euro`ya Tabata geldi. Ayrıca mukavelesi sona eren Cisse, Marsilya`nın yolunu tutarken, Fink Beşiktaş`ın yeni Alman`ı oluyordu.

-2009-2010 DEVRE ARASI TRANSFER DÖNEMİ: DELGADO YENİDEN ASKIYA ALINDI, KİMSENİN GİTMESİNE GEREK KALMADI-

Yaşadığı olaylardan ve maddi kayıplardan tecrübe kazanamayan Beşiktaş yönetimi, Delgado`nun altı ay askıya alınan sözleşmesinin 2010 Ocak ayında yeniden geçerli hale geleceğini bile bile önlemin almadı ve devre arası transfer döneminde de aynı sorun ile karşı karşıya kaldı. Uzun süren uğraşlar sonucu Delgado`nun mukavelesi yeniden 6 aylığına askıya alındı ve takımdan yabancı oyuncu gönderilmedi.

Beşiktaş 1 Haziran`da başlayacak transfer sezonu öncesi kadrosunda 11 yabancı oyuncu ile girecek. Siyah Beyazlı kulübün yöneticileri transfer dönemi öncesi Kuranyi ve Quaresma ile ciddi olarak görüşmelerde bulundular. Bu futbolculardan Quaresma`nın Beşiktaş`a transfer olma olasığılı bulunuyor. Ancak 11 yabancı Beşiktaş`ın başını ağrıtacak en büyük sorunu oluşturuyor.

Son 5 transfer döneminde olduğu gibi Siyah Beyazlı yönetim yine aynı problem ile uğraşmak zorunda kalacak. Yaşanan maddi kayıplardan ders çıkaramayan Beşiktaş yönetiminin bu durum karşısında ne yapacağı ise henüz belli değil. 11 yabancı oyuncudan Zapatocny ve Schildenfeld İstanbul`a dönmeden yeni takımlarına imza atmaya en yakın iki isim olarak göze çarpıyorlar. Ancak kalan 9 futbolcudan en az ikisinin daha takımdan gönderilmesi gerekiyor. Bu isimlerin hangisi olacağı konusunda karar veremeyen yönetim, teknik direktör Mustafa Denizli`den rapor bekliyor.

Beşiktaş yönetiminin bu sıkıntıyı nasıl aşacağı merak edelirken, yönetimin bu transfer dönemini de maddi kayıp ile geçirmesi sürpriz olamayacak.
__________________
Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh +
SahEmre Ofline  
 

Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın


Konuyu Toplam 8 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 8 Misafir)
 

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık




Türkiye`de Saat: 08:08 .

Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.3.2

Sitemiz CSS Standartlarına uygundur. Sitemiz XHTML Standartlarına uygundur

Oracle DBA | Kadife | Oracle Danışmanlık



1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580